Omar'dan Galatasaray'a sitem: 'Kalacaksın' deyip son anda gönderdiler

Galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği Omar Elabdellaoui, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Takımdan gönderilme sürecini anlatan 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray yönetiminin karar değişikliğine gittiğini söyledi. Norveçli savunmacı ülkesindeki Lillestrom takımında geçici olarak idmanlara çıkıyor ve formda kalmaya çalışıyor.

Omar Elabdelloui, Galatasaray'dan sözleşmesi feshedilerek gönderilmişti. Sağ beke Leo Dubois takviyesi yapan Galatasaray, Sacha Boey'nin iyi performansı sonrası Omar'la yolları ayırmıştı. Omar ilk başka kadroda kalacak ve Boey gidecekti ancak Okan Buruk, Boey'i kadroda tutma kararı aldı. Norveçli savunmacı, yaşananları anlattı.

"Son anda karar değiştirdiler"
Ülkesinde yayın yapan vg.no adlı gazeteye konuşan Omar, şunları söyledi:
Sezon öncesi kulüp ve teknik direktörle konuştum. Teklifler olduğunu söyledim. Bana, "Bahsini bile açma, bizimle kalacaksın" dediler. Menajerlik şirketime kalacağımı ilettim ve teklifleri geri çevirdik. Transfer sezonunun kapanmasına 4-5 gün kala bana gitmemi söylediler.

"Oynamak istiyorum"
Kariyerimde oynayamamayı düşüneceğim bir noktada değilim. Kulüp bulamama endişesi taşımıyorum. 3 kulübü geri çevirdiğimi düşünürsek, böyle bir korku söz konusu değil. AEK ve Dinamo Moskova'yı reddettim. İyi kontratlar önerilmişti ancak bekleyeceğim.