Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'nin başarılı yarışmacılarından Kerem Giritlioğlu da kendi restoranını açarak sektöre devam eden isimler arasında yer alıyor. Giritlioğlu, katıldığı programda restoranındaki fiyat politikasıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulunda eğitim gördükten sonra Türkiye’de birçok restoran ve otelde görev alan Kerem Giritlioğlu, yarışmadan sonra birçok arkadaşı gibi restoran açtı. İzmir Urla'da bir işletmesi bulunan Kerem Giritlioğlu, katıldığı yayında restoranındaki yemeklerin büyük porsiyonlu olduğunu belirterek Bir salataya 390 lira yazıyorum dedi. Gelen müşterilerini de porsiyon konusunda uyardıklarını belirten Giritlioğlu Bırak da o salata büyük porsiyon olsun. Bazen menüyü alan şundan da olsun bundan da olsun deyince büyük bu porsiyonlar diyerek uyarıyoruz dedi. Giritlioğlu videodaki o kesiti de Şef biraz dobradır notuyla Instagram hesabından yayınladı. Arkadaşına destek olan eski MasterChef yarışmacısı Eda Karabulut da paylaşıma Canım kardeşim harika lezzetlerinin sırrı senin müthiş bir aşçı olman ve işini aşkla yapman yorumunu yaptı.