Selcan Asyalı sağlık durumunu açıkladı! 'Büyük bir savaş verdim'

Ünlü şarkıcı Selcan Asyalı, meme kanseriyle mücadelesine dair yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, zorlu süreçte aldığı destek için sevenlerine teşekkür eden Asyalı, "Bu son iki yılda büyük bir savaş verdim, Selcan'ın yeni sürümü yolda" dedi. Gen testinin sonucunu almak için hastaneye gittiğini belirten sanatçı, güzel haberler paylaşacağını düşündüğünü söyledi.

'Bal Dudak', 'Anlatmak Güç', 'Ben Böyle Gidemem', 'Seni Severdim' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Selcan Asyalı, bir süredir meme kanseri ile mücadele ediyor.

Asyalı, son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı video ile sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

"SÜRECİMİ BENİMLE BİRLİKTE TAKİP ETTİNİZ"
Ünlü isim paylaşımında, "Bugün önemli bir gün bizim için" diyen şarkıcı, "Sürecimi benimle birlikte takip ettiniz. Yorulduğumda mesajlarınız beni hayata döndürdü ve çok büyük farkındalıklar yaşadım, çok güzel dostlarım da varmış, içi koflar da... Bu son iki yılda büyük bir savaş verdim her anlamda... Selcan'ın ikinci ve yeni sürümü yolda" ifadelerini kullandı.

"BUGÜN SONUCUNU ALACAĞIM"
Asyalı, sözlerini şöyle sürdürdü: Bugün gen testi sonucumu almak için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne doğru yoldayım. Sağ mememdeki misafirin ne zaman çekip gideceğini, yoksa doktorların yardımıyla mı çekip gideceğini öğrenmek için... Dört ay önce kan vermiştim, bugün sonucunu alacağım. Güzel haberler paylaşacağımı düşünüyorum. Bana şans dileyin, yakında tekrardan aranıza döneceğim.