Wanda Nara'dan Icardi'ye büyük jest!

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ve kısa süre önce şarkıcı olmaya karar verip ilk adımını atan, spor camiasının yengesi ve Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara çektiği klibiyle de çok konuşulmuştu. Şimdilerde ise Icardi'ye şarkı yazdığını duyurdu.

Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulunmasıyla bir dönem gündeme gelmişti. Icardi ile tanıştıklarında Arjantinli futbolcunun henüz 17-18 yaşlarında olduğunu söyleyen Nara, ilişkilerinin nasıl ciddileştiğini de anlatmıştı.

Galatasaray'ın sezon başında bonservisini aldığı Mauro Icardi (30), attığı gollerle gündemde kalmaya devam ederken, eşi ve menajeri olan Wanda Nara (36) da sık sık İstanbul gezileriyle gündeme geliyordu.

Icardi'nin Türk hayranlarının sık sık 'yenge' diye hitap ettiği Wanda Nara, son olarak ilişkileriyle ile ilgili bilinmeyenleri Domenica In'e anlatmıştı.

İşte Wanda Nara'nın açıklamalarından satır başları şöyleydi..

"Arjantin'i özlüyorum, fırsat buldukça oraya gidiyorum. İstanbul'u önceden biliyordum."

"Çünkü henüz Mauro hayatımda yokken çocuklarımla birlikte tatile gitmiştim. Çok güzel bir şehir. Mauro'yu İstanbul'a taşınmaya ben ikna ettim."

'TANIŞTIĞIMIZDA 17-18 YAŞLARINDAYDI'
"Mauro ile tanıştığımızda çok gençti, 17-18 yaşlarındaydı. Başlangıçta arkadaştık, bana her şeyi anlatırdı."

"Benim zaten bir ailem vardı. Maxi Lopez'den boşandıktan sonra Arjantin'e dönmüştüm ve Mauro bana Milano'ya gitmem için bilet göndermişti ama çocuklarım yanımda olduğu için gidememiştim. O zaman benimle bir ilişki istiyorsa bunun ciddi olması gerektiğini anladı."

'ESKİDEN ÇOK KISKANIYORDUM'
"Eskiden Mauro'yu çok kıskanıyordum ama aradan 10 yıl geçti, artık kıskanmıyorum. Hatta çoğu zaman seksi fotoğraflarını çekip, paylaşmasını söyleyen ben oluyorum."

"Ama Mauro bana kıyasla biraz daha kıskanç. Bu çağda on yıldır birlikte olmak eskisinden farklı, işlerimiz yüzünden kolay değil."

KLİPLERİYLE BÜYÜK SES GETİRDİ
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara bir süre önce şarkıcı olmaya karar vermiş ve ilk şarkısına Brezilya’da klip çekmişti.

ICARDİ'YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!
Çok da büyük ses getirmişti. Sahneleri çok seven Nara şarkı da yazdığını söyledi. “Doğum gününde Icardi’ye bir şarkı yazıp hediye ettim. Eğer isterse birlikte klip çekebiliriz” dedi.