Yarım Elma'nın Yonca'sıydı! Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verip imaj değiştirdi

Yayınlandığı döneme damga vuran Yarım Elma dizisinin başrol oyuncularından Janset Paçal, değişimi ve imajıyla dikkatlerine üzerine çekti. 1,5 ayda 10 kilo veren Paçal, yeni imajıyla da dikkat çekti.

'Ayrılsak da Beraberiz', 'Yarım Elma' gibi dizilerle 90'lı yıllara damga vuran Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak işler yapıyor. Tiyatroya ağırlık veren Paçal, değişimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde canlandırdığı 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal, televizyon projeleri yerine oyunlarda yer alıyor.

Değişimiyle adından söz ettiren Janset Paçal, bir yöntemle 1,5 ayda 10 kilo verdi.

Ünlü isim değişimi de sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Fiziğindeki değişimiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu saçlarını da sarıya boyattı.

Ünlü oyuncu şimdi de Saygı1 Mor ve Ötesi Konseri'nde ortaya çıktı.

SON HALİ
Kırmızı ruju geriye doğru taradığı sarı saçlarıyla göz kamaştıran Paçal'ın yeni hali sevenlerinden tam not aldı.

Güzelliği ve fiziğiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu için "Yıllara meydan okuyor" yorumları yapıldı.