Gündem14 yıl sonra mucize

14 yıl sonra mucize

Paylaş
14 yıl sonra mucize

Doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan 14 yaşındaki Kaan son bir aydır yoğun bakımdaydı. Tek çare kalp nakliydi. Aile artık ümidini kesmişti. 3 Temmuz'da bir trafik kazasında ölen gencin kalbi Kaan'a mucize eseri yeni bir can verdi.

Antalya'da Yasemin-Aşkın Kökçü çiftinin tek çocukları Kaan Toprak (14), kalp rahatsızlığı ile dünyaya geldi. 2 yaşında kalp yetmezliği teşhisi konuldu. 5 yıldır kalp nakli için sırada bekleyen Kaan, 2 Haziran'da LGS'ye girmeye hazırlanırken bir gün önce evde fenalaştı. Baygınlık geçiren Kaan, Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. 1 aydır yoğun bakımda yaşam savaşı veren Kaan'a 14 yıldır bulunamayan kalp, mucize eseri 3 Temmuz'da bulundu.

Haberin Devamı

TOPRAKTA ÇÜRÜMESİN

Trafik kazasında ölen bir gençten alınan kalbin nakledilmesiyle yaşama tutunan Kaan'ın babası Aşkın Kökçü "Bizim için geçen bu 1 ay, 30 yıla bedeldi" dedi. Anne Yasemin Kökçü ise, "14 yılın ardından gelen mucize oldu bizim için. Beyin ölümü gerçekleşmiş bir hastanın organları neden toprakta çürüsün! Bir kalp, bir organ o bedende her gün o vefat eden kişi için dua edecek. Bundan daha güzel bir şey var mı?" ifadesini kullandı.