Gündem2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisinde dansçımız var mı? 2024 Paris Olimpiyatları Break Dans’ta Türkiye var mı, yarışıyor mu?

2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisinde dansçımız var mı? 2024 Paris Olimpiyatları Break Dans’ta Türkiye var mı, yarışıyor mu?

Paylaş
2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisinde dansçımız var mı? 2024 Paris Olimpiyatları Break Dans’ta Türkiye var mı, yarışıyor mu?

2024 Paris Olimpiyatları hız kesmeden devam ederken bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek olan Break Dans kategorisinde dansçımız var mı? Merak edilmekte ve araştırılmakta. 2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisi oldukça dikkat çekiyor.

2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisinde dansçımız var mı? Sorusu, bugün başlayacak olan Break Dans kategorisinin başlamasına kısa bir süre kala birçok sporsever tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Breakdans kategorisinin ilk müsabakası bugün gerçekleşiyor. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları Break Dans kategorisinde dansçımız var mı?

BREAKDANS SAAT KAÇTA, KİMLER YARIŞACAK?

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk kez düzenlenen breakdans müsabakaları bugün gerçekleşiyor. Bu heyecan verici mücadele, Türkiye saatiyle 14.00'te başlayacak. Müsabakada dünyanın dört bir yanından gelen en yetenekli breakdansçılar yarışacak. Katılımcılar arasında Amerika, Japonya, Fransa ve Rusya gibi ülkelerden öne çıkan isimler bulunuyor.

Haberin Devamı