Gündem22 kez ceza yazılan motorla şehit etti

22 kez ceza yazılan motorla şehit etti

Paylaş
22 kez ceza yazılan motorla şehit etti

Ordu'da ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak çarptığı Astsubay Mehmet Fatih Çangır'ı şehit eden motosiklet sürücüsü, kural tanımaz biri çıktı. Çoğunluğu plakaya yazılan cezalardan oluşan toplam 22 suç kaydı bulunan sürücünün, defalarca çevirme noktalarından kaçan sabıkalı biri olduğu belirlendi.

EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Haberin Devamı

Olay, Gülyalı ilçesinin Ordu-Giresun karayolunda 18 Eylül'de yaşandı. Motosikletli Adem Topçu (27), jandarmanın çevirme yaptığı noktada ‘dur' ihtarına uymadı ve hızla kaçmaya çalıştı. Daha önce farklı bir suçtan da ehliyetine el konulan Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a (27) çarptı. Ağır yaralanan Çangır, hastanede şehit oldu. Sürücü Adem Topçu ise kazada yaralanarak tedaviye alındı.

SOSYAL MEDYADAKİ VİDEOLARI

Motosiklet sürücüsü Adem Topçu'nun, büyük kısmı plakaya yazılan cezalardan oluşan 22 suç kaydı olduğu, önceden de çevirmelerden kaçtığı anlaşıldı. Uyuşturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet sürmek suçlarından kaydı bulunan Topçu'nun, sosyal medya hesabında ise çok sayıda tehlikeli motosiklet kullanma videoları olduğu görüldü. Kazanın yaşandığı gün hızlı ve tehlikeli motor kullandığı için trafikteki başka bir sürücü ile tartıştığı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

22 kez ceza yazılan motorla şehit etti

EVLENECEKTİ

Şehit Mehmet Fatih Çangır, Gülyalı'da 2 Eylül'de göreve başlamıştı. Şanlıurfa'daki sözlüsüyle düğün hazırlıkları yapıyordu. Memleketi Sakarya Akyazı'da toprağa verildi.

 22 kez ceza yazılan motorla şehit etti

onun da 26 suç kaydı var

ÖZEL HAREKATTAN BOKSÖR BASKINI

Bursa Yıldırım'da gece son ses müzik açarak mahalleyi ayağa kaldıran eski boksör İsmet Kahraman komşularını dinlemedi. Kapıya gelen polise silah çeken Kahraman (44) ekiplerin içeri girmesine de izin vermedi. Son çare olarak olay yerine gelen Özel Harekat Timleri kapıyı kırarak şüpheliyi yakaladı. 26 suç kaydı olan saldırgan boksör, basın mensuplarına "Allah'ın rahmeti üzerinize olsun" dedi. / İHA