Gündem24’üncü üniversitesini oğullarıyla okuyacak

24’üncü üniversitesini oğullarıyla okuyacak

Paylaş
24’üncü üniversitesini oğullarıyla okuyacak

İstanbul’da Baki Aydın, evlenmeden önce eşine üniversite bitireceğine dair söz verdi. Yıllar içinde 18 üniversite bitiren, okul müdürü olan ve 5 üniversitede eğitimini sürdüren 49 yaşındaki Aydın, kazandığı 24’üncü üniversitede, oğulları Oktay ve Berkay ile aynı sınıfta okuyacak.

MİSLİYLE TUTTU

Haberin Devamı

İstanbul’da Baki Aydın (49), örnek bir başarı hikayesinin sahibi. Ziraat mühendisi olan Ayten Aydın’la tanıştığında lise mezunu olan Aydın, eşinin evlilik şartı olan ‘üniversite bitirme’ konusunda verdiği sözü fazlasıyla tuttu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü’nden ilk 100’e girerek mezun olan Aydın, yıllar içerisinde 18 üniversite bitirdi. İlahiyat Fakültesi mezuniyeti sonrası formasyon alan Aydın, atandığı ortaokulda 1.5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra müdür yardımcısı oldu. Aydın, son dört yıldır da müdürlük yapıyor.

BİRAZ DA ÇOCUKLARIN OKUSUN!

Girdiği son sınavda İstanbul Arel Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü’nü burslu kazanan Baki Aydın, oğulları Oktay (22) ve Berkay (19) ile aynı sınıfta okuyabilmek için bu bölümü tercih ettiğini anlattı. Aydın, “Berkay’la geçen sene aynı üniversitede, Turizm ve Otelcilik Bölümü’nde farklı sınıflardaydık. Berkay Yatay Geçişle bu bölüme geldi, Oktay’ın da ilk tercihiydi” dedi. Altı üniversitede eğitimi devam eden Baki Aydın, “‘Yeter artık. Biraz da çocukların okusun’ diyenler var. Hedefim 30” dedi. Oktay ve Berkay ise babalarının izinden gitmeyi hedeflediklerini söyledi. m İHA

Haberin Devamı