Gündem8 platin takıldı haberi olmadı

8 platin takıldı haberi olmadı

Paylaş
8 platin takıldı haberi olmadı

Antalyalı Metin Gökmen, bel ağrısı şikayetiyle özel hastanede bıçak altına yattı. Ameliyat sonrası ağrıları geçmeyince tekar operasyon geçiren Metin Gökmen’e takılan 8 adet platinin vücuduna uyum sağlamadığı ve çıkarıldığı söylendi. Bir türlü sağlığına kavuşamayan ve yüzde 50 engelli kaldığını belirten Gökmen, vücuduna rızası dışında platin takıldığı gerekçesiyle doktorlarından şikayetçi oldu.

AMALİYAT SONRASI ÖĞRENDİ

Haberin Devamı

Antalya’nın Aksu ilçesinde çiftçilik yapan Metin Gökmen (42), belindeki şiddetli ağrı nedeniyle Isparta’da bir özel hastaneye başvurdu. Ağrının sinir sisteminden kaynaklı olduğunu öğrenen Gökmen, 18 Ocak’ta ameliyat oldu ve iddiaya göre bilgi verilmeden vücudunun çeşitli bölgelerine 8 adet platin takıldı. Ancak ağrıları ameliyat sonrası devam eden ve yürüyemeyen Gökmen, 22 Ocak’ta tekrar bıçak altına yattı. Doktorlarının platinlerin vücuduna uyum sağlamadığını söylemesiyle durumdan haberdar olan Gökmen, rızası dışında vücuduna platin taktığı gerekçesiyle ameliyatı yapan doktorlardan şikayetçi oldu. İkinci ameliyat sonrası da yürüyemeyen Metin Gökmen, 29 Ocak’ta bu kez Antalya’daki bir özel hastanede üçüncü kez ameliyat olsa da bir türlü sağlığına kavuşamadı.

Haberin Devamı

HEPATİT B KAPTI

Şikayetleri her geçen gün artan Gökmen, sevk edildiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan testlerde kanında Hepatit B virüsü tespit edilince ancak bir hafta bekledikten sonra ameliyat olabildi. 5 Şubat’ta Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği operasyon sonrası zor da olsa yürümeye başladı. Kendisine yüksek anestezi verildiğini ve ağrıların bu nedenle olduğunu iddia eden Gökmen, “Yürüme ihtimalim çok düşüktü. Şu an zor da olsa yürüyorum ama yüzde 50 engelli kaldım. Çorabımı bile eşim giydiriyor. Savcılık suç duyurusunu kabul etti ve soruşturma başladı” dedi. Hastaneden ise konuya ilişkin açıklama yapılmadı.