80 kiloluk yayın balığı ilgi gördü

Bursa’nın İznik ilçesindeki İznik Gölü'nde bir balıkçının ağına, 2 metre 20 santimetre boyunda, 80 kiloluk yayın balığı takıldı
İznik Gölü'nde sabah saatlerinde kayığı ile balık avına çıkan balıkçı Nazmi Tuna'nın ağına, 2 metre 20 santim boyunda, 80 kilo ağırlığında yayın balığı takıldı. Dev balığı güçlükle kayığına taşıyan Tuna, ellerinden de yaralandı.
4 bin liraya satıldı
Vatandaşların yardımıyla kıyıya taşınan balık, İznik'te balık restoranı işleten Nihat Temel tarafından 4 bin liraya satın alındı. Dev balık, restoranın bahçesine asılıp teşhir edildi. Balığı görenler önce şaşırdı sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
DHA
Altın fiyatlarında flaş hareket! 4 Bin TL'nin üzerine çıktı
Kirasıyla İstanbul'un en pahalı caddeleri! Amsterdam, Prag ve Helsinki’yi geride bıraktı Berlin ve Barcelona ile kafa kafaya
Kasko fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İki bayram arası işler değişebilir!
İhracatçıyı uçuracak kargo kampanyası
Ekonomi gazetecileri yeni yönetimini seçti