GündemAbisinin izinde

Abisinin izinde

Paylaş
Abisinin izinde

Eskişehir’de kick bokstaki başarılarıyla tanınan milli sporcu Doğan Kılıç’ın 15 yaşındaki kardeşi Sümeyye Kılıç, abisinin teşvikiyle 4 yıl önce bu spora başladı. Geçtiğimiz ay dünya kupası kazanan genç sporcu, şimdi temmuz ayında yapılacak Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.

Eskişehir’de milli sporcu Doğan Kılıç’ın kardeşi Sümeyye Kılıç (15), 4 sene önce abisinin teşvikiyle kick boksa başladı. “Abimle çalışmak beni çok geliştiriyor, ileriye taşıyor” diyen Sümeyye Kılıç, 15-19 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ‘Turkish Open Dünya Kick Boks Kupası’nda 5 maçta da galip gelip, dünya kupasının sahibi oldu. Genç sporcu, abisi gibi milli olup, ay yıldızlı formayla galibiyetler kazanmak istiyor.

Haberin Devamı

O BENİ GEÇECEK

“Kardeşimi gelişmesi için sürekli zorluyorum” diyen Doğan Kılıç, “Şimdi onu antrenörlerimiz eşliğinde temmuz ayında Konya’da yapılacak milli takım seçmelerine hazırlıyoruz” dedi. Milli sporcu, “Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bir eve iki milli sporcu çok, ama o olmadığını söylüyor. Küçük yaşta güzel başarılara imza attı. Milli takımda Avrupa ve dünya şampiyonluğunda göreceğiz. O beni de geçecek” ifadesini kullandı.

 Abisinin izinde

Sümeyye Kılıç, Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.