Gündem'Aha dayıya sorun' sözleri ile ünlendi! Herkes onu hacca gitti sandı gerçek bambaşka çıktı

'Aha dayıya sorun' sözleri ile ünlendi! Herkes onu hacca gitti sandı gerçek bambaşka çıktı

Paylaş
'Aha dayıya sorun' sözleri ile ünlendi! Herkes onu hacca gitti sandı gerçek bambaşka çıktı

Gaspçı Hüseyin Taşkıran, "4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" sözleriyle ünlendi. 2015 yılından beri cezaevinde olduğunu belirten ve 11 gün izne çıkan Taşkıran, "Buradan hayranlarıma sesleniyorum. Bir tane çocuk çıkmış. İsmi Yahya Karataş. Benim üzerimden prim kasıyor. Bu dolandırıcıya inanmayın" dedi. Taşkıran, cezası bittikten sonra neler yapacağını da söyledi…

Türkiye onu "4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor" sözleriyle tanıdı… Adanalı fenomen Hüseyin Taşkıran hapiste olduğu sırada başka birinin kendisi yerine geçerek para kazandığını anlattı.

Haberin Devamı

'Yaso' lakaplı Yahya Karataş'ın kendisinin yerine geçerek kazanç sağladığını ifade eden Taşkıran, maddi ve manevi tazminat davası açacağını da açıkladı.

2015 yılından beri hapiste olduğunu belirten Taşkıran, sosyal medya hesaplarında yüz binlerce takipçiye ulaşan Yahya Karataş isimli şahsın, çektiği hac ziyareti videolarında kendisinin yerine geçerek ünlü olduğunu söyledi.

"BURADAN HAYRANLARIMA SESLENİYORUM"

"Gerçek Gaspçı Hüseyin benim aha dayıya sorun" diyen 27 yaşındaki genç, şöyle konuştu: "Ünlü olmak güzel bir şey. Buradan hayranlarıma sesleniyorum. Bir tane çocuk çıkmış. İsmi Yahya Karataş. Benim üzerimden prim kasıyor. Hacca gitmiş, benim fotoğraflarım ile kendi fotoğraflarını birleştirerek 'hac hayalimi gerçekleştirdim' dediği videolar paylaşıyor. Yalan-yanlış şekilde para kazanıyor, o bir dolandırıcı.

Haberin Devamı

"Ünlü olmak güzel bir şey. Buradan hayranlarıma sesleniyorum. Bir tane çocuk çıkmış. İsmi Yahya Karataş. Benim üzerimden prim kasıyor. Hacca gitmiş, benim fotoğraflarım ile kendi fotoğraflarını birleştirerek 'hac hayalimi gerçekleştirdim' dediği videolar paylaşıyor. Yalan-yanlış şekilde para kazanıyor, o bir dolandırıcı.

"YERİME GEÇMİŞ MİLLETİ DOLANDIRIYOR"

Benim üzerimden para kazanıyor. Ben cezaevinde olduğumdan dolayı benim yerime geçmiş. Milleti dolandırıyor. Ben buradan hayranlarıma sesleniyorum, bu dolandırıcıya inanmamaları lazım. Kendini 'Yaso' olarak tanıtan şahsa da sesleniyorum. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım."

Niğde'de ceza infaz kurumunda cezasını tamamlamayı heyecanla beklediğini belirten Taşkıran, "11 günlüğüne izne çıktım. Cezam tamamen bitip de çıktığımda yeni skeçler yapacağım. Buradan hayranlarıma sesleniyorum, beni takip etmelerini diliyorum. Allah nasip eder de çıkarsam da, gerçekten hac hayalimi gerçekleştireceğim" ifadelerini kullandı.

'Dayıya sor' sözleriyle tanınan Adanalı gaspçı hapisten çıktı