GündemAhsen daha ne yapsın?

Ahsen daha ne yapsın?

Paylaş
Ahsen daha ne yapsın?

Bartın’da hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Okan Paşalı, boşanma aşamasındaki eşi Ahsen Nur Paşalı’yı pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Olaydan 5 saat önce sosyal medya hesabından video çekerek, yardım isteyen Ahsen Nur’un, defalarca şikayetçi olduğu kocasından kaçmak için 2 kez kadın sığınma evinde kaldığı ortaya çıktı.

Ankara’da yaşayan 2 çocuk annesi Ahsen Nur Paşalı (27), 19 Mayıs’ta çocuklarını habersiz parka götürdüğü gerekçesiyle 7 yıllık kocası Okan Paşalı (30) tarafından darp edilerek burnu kırıldı. Koca şiddetinden kaçan Ahsen Nur, annesinin evine sığındı. Okan Paşalı, bu kez de eşinin yakınlarının evlerine ve araçlarına zarar verdi. Okan Paşalı hakkında saldırıları nedeniyle aynı günde 3 farklı karakoldan 3 gözaltı kararı çıktı. Gözaltına alınan Okan Paşalı, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Kocasının ailesine zarar vermesinden korkan Ahsen Nur, Ankara’daki kadın sığınma evine gitti.

Haberin Devamı

UZAKLAŞTIRMA KARARINA UYMADI

Dayakçı koca, uzaklaştırma kararını birçok kez ihlal edince Ahsen Nur ve 2 çocuğu, bu kez Zonguldak’ta kadın sığınma evine nakledildi. Buradaki koşulların çocukları için uygun olmadığını düşünen Ahsen Nur, Bartın Amasra’da yaşayan ablasının yanına sığındı. Ahsen Nur, Amasra’da ablasıyla birlikte çalışmaya başladı. Okan Paşalı ise eşini tehdit etmeyi sürdürdü. Ahsen Nur, önceki gün saat 12.00’de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kocasının tehditleri nedeniyle çok korktuğunu belirterek yardım istedi. Aynı gün saat 17.00’de Okan Paşalı, eşinin çalıştığı işyerine gitti. Pompalı tüfekle ateş eden Okan Paşalı, Ahsen Nur’u bacaklarından vurdu.

POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI

Haberin Devamı

Bacaklarında hafif yaralanan Ahsen Nur, tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaçan Okan Paşalı’nın, Kastamonu Cide’ye gittiği belirlendi. Cide’de ‘Dur’ ihtarına uymayan Okan Paşalı, ters şeride girerek polis otosuyla çarpıştı. Paşalı ve yanındaki arkadaşı hafif şekilde yaralı olarak gözaltına alındı. Olay anını anlatan Ahsen Nur, ‘Eşimi karşımda görünce çok korktum. ‘Telefonu bırak çabuk elinden’ dedi. Ben de o anda, hemen KADES’e bastım. Elindeki tüfeği bana doğrulttu ve ateş etti. Kasıtlı bir şekilde ayaklarıma ateş etmedi. Çünkü tüfeği direkt bana doğrulttu. Etrafın kalabalıklaşması nedeniyle telaş etti ve ayaklarımdan vurdu” dedi.