GündemAilesini katledecekti

Ailesini katledecekti

Paylaş
Ailesini katledecekti

Isparta Yalvaç ilçesinde kardeşi Ayhan Öztaş’ı pompalı tüfekle öldüren Doğan Öztaş’ın ifadesi ortaya çıktı. Katil Öztaş ifadesinde, “Tüfek tutukluk yapmasaydı kardeşimin eşini ve çocuklarını da öldürecektim” dedi.

Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü Köyü’nde önceki akşam Doğan Öztaş (45), tartıştığı kardeşi Ayhan Öztaş’ı (40) pompalı tüfekle vurup öldürmüştü. Çocuklarının kavgasına engel olmak isteyen baba Bayram Öztaş da hafif yaralanmıştı. Tutuklanan Öztaş ifadesinde, “Aramızda 10 yıllık husumet vardı. Fransa’da yaşıyordu ve 6 yıldır Isparta’ya gelmiyordu. Bize hiç para göndermiyordu, destek olmuyordu. Aramızda tartışma çıktı, tüfekle vurdum” dedi.

Haberin Devamı

İLK CİNAYETİ DEĞİL

Katil Öztaş’ın “Tüfek tutukluluk yapmasaydı kardeşimin eşini ve çocuklarını da öldürecektim” ifadesi ise tüyler ürpertti. Katil ağabeyin, köyde yaşayan husumetlisini tırpanla öldürdüğü suçlamasıyla 12 yıl cezaevinde kaldığı ve 2022 yılında pandemi nedeniyle tahliye edildiği ortaya çıktı. Yurtdışında TIR şoförlüğü yapan Ayhan Öztaş’ın ise izinli olarak köye geldiği, birkaç gündür de 3 çocuğu ve eşiyle babaevinde kaldığı öğrenildi.