GündemANKARALI TURGUT’UN SON HALİ! Ankaralı Turgut'un sağlık durumu nasıl, hasta mı?

ANKARALI TURGUT’UN SON HALİ! Ankaralı Turgut'un sağlık durumu nasıl, hasta mı?

Paylaş
ANKARALI TURGUT’UN SON HALİ! Ankaralı Turgut'un sağlık durumu nasıl, hasta mı?

Ankaralı Turgut’un son hali gündeme geldi. Günlerdir sosyal medya üzerinde tartışma konusu olan Ankaralı Turgut'un sağlık durumu da merak edilenler arasında. Peki, Ankaralı Turgut'un son hali nasıl? Ankaralı Turgut'un sağlık durumu nasıl, hasta mı?

Ankaralı Turgut'un son hali gündemde. Ankaralı Turgut olarak bilinmekte olan şarkıcı Turgut Karataş, geçtiğimiz aylarda kızı tarafından hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve kanser tedavisi gören Ankaralı Turgut’un son hali araştırılıyor. Peki, Ankaralı Turgut'un son hali nasıl? Ankaralı Turgut'un sağlık durumu nasıl, hasta mı?

Haberin Devamı

ANKARALI TURGUT’UN SON HALİ

Ankaralı Turgut olarak bilinen ünlü sanatçı Turgut Karataş'tan kötü bir haber geldi. Ankaralı Turgut’ın kızı ve oğlu, babalarının hastane fotoğraflarını paylaşarak sevenlerinden dua istedi. İşte Ankaralı Turgut'un son hali;

ANKARALI TURGUT’UN SON HALİ Ankaralı Turgutun sağlık durumu nasıl, hasta mı

ANKARALI TURGUT'UN SAĞLIK DURUMU NASIL, HASTA MI?

Ankaralı Turgut, 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ankaralı Turgut'un son halini görenler ise üzüldü. Katıldığı yayında yaşadıklarını anlatan ünlü isim mide ağrısı ile gitti kanser olduğunu öğrendi. Ankaralı Turgut "1.5 aya yakın yattım 12-13 kilo verdim" dedi. Kanser metastaz yaparak karaciğerine de yayıldığını açıklayan ünlü isim akıllı ilaç kullanması gerektiğini fakat maddi durumunun el vermediğini anlattı.

ANKARALI TURGUT’UN SON HALİ Ankaralı Turgutun sağlık durumu nasıl, hasta mı