GündemAyşenur Halil kimdir? Ayşenur Halil nasıl öldürüldü? Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü?

Ayşenur Halil kimdir? Ayşenur Halil nasıl öldürüldü? Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü?

Paylaş
Ayşenur Halil kimdir? Ayşenur Halil nasıl öldürüldü? Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü?

Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze sırasında İkbal ve Ayşenur'un yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Peki, Ayşenur Halil kimdir? Ayşenur Halil nasıl öldürüldü? Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü?

Ayşenur Halil kimdir? Sorusu, meydana gelen olayların ardından merak edilen sorular arasında yer aldı. Eyüpsultan'da Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil de son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa'daki evinin önüne getirilen cenaze helallik alındıktan sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Peki, Ayşenur Halil kimdir? Ayşenur Halil nasıl öldürüldü? Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü?

Haberin Devamı

AYŞENUR HALİL KİMDİR?

Ayşenur Halil, 19 yaşında, İstanbul Eyüpsultan’da ikamet eden genç bir kadındı. Eğitim hayatına devam eden Ayşenur, çevresi tarafından sevecen ve neşeli bir kişilik olarak tanınıyordu. Arkadaşları ve ailesi arasında oldukça sevilen biri olan Ayşenur’un, vahşice işlenen bir cinayete kurban gitmesi herkesi derinden sarstı.

Ayşenur Halil kimdir Ayşenur Halil nasıl öldürüldü Ayşenur Halil’ün ölüm sebebi ne, neden öldürüldü

AYŞENUR HALİL NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Ayşenur Halil, 6 Ekim 2024 tarihinde, 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından Eyüpsultan’daki evinde öldürüldü. Olayın detaylarına göre, Semih Çelik, Ayşenur’u boğazını keserek vahşice katletti. Cinayeti işledikten sonra soğukkanlı bir şekilde kaçan Çelik, kısa süre sonra Edirnekapı surlarında başka bir cinayet daha işleyip, intihar etti.