GündemAz daha sokağa döneceklerdi

Az daha sokağa döneceklerdi

Paylaş
Az daha sokağa döneceklerdi

İstanbul Beyoğlu'nda iki suç makinesi, bir genç kadını sokakta köşeye sıkıştırıp cinsel saldırıya yeltendi. Çevreden yetişenler kadını kurtardı. Polisin gözaltına aldığı sapıkların ifadelerinin ardından serbest bırakılması sosyal medyada büyük tepki gördü. Bunun üzerine savcılık gözaltı kararı verdi.

KAMUOYU VİCDANI

Haberin Devamı

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin 26 ayrı suçtan poliste kaydı olduğu, buna rağmen serbestçe dolaştığı ortaya çıkmıştı. Bu durum kamuoyu vicdanını rahatsız etmişti.

Az daha sokağa döneceklerdi

Geçen hafta Beyoğlu'nda yaşanan bir başka olay bu rahatsızlığı yeniden gündeme getirdi. Semir Tarhan (31) ve Ömer Konu (27) adlı iki sapık, İremşan A.‘yı (25) gece Beyoğlu sokaklarında yürürken takibe aldı.

Az daha sokağa döneceklerdi

Beyoğlu'nda bir gece vakti... Sapıklar, genç kadını takip ediyor. Kadını bir duvarın köşesine sıkıştırıyorlar.

'AMCAMIN KIZI' DEDİ

Sapıklar, genç kadını bir köşeye sıkıştırıp elle taciz edip zorla öpmeye çalıştı. Hatta sapıklardan biri yere yatırıp genç kadının üzerine çıktı. Çevreden yetişenler müdahale etti. Sapıklardan biri, "Amcamın kızı" diyerek çevredekilerden kurtulmak istedi. "Amcanın kızı olsa ne olur?" diyerek tepki gösteren vatandaşlar kadını kurtardı. Şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Az daha sokağa döneceklerdi

Sapıklardan biri İremşan A.'yı zorla öpmeye çalışıyor. Daha sonra yere düşen kadının üzerine çıkıyor. Çevredekiler yardıma koşup sapıkları durduruyor.

Haberin Devamı

KAMERALAR KAYDETTİ

İremşan A. olayı ailesinin öğrenmesinden korktuğu için şikayetçi olmadı. Cinsel saldırı, gasp, uyuşturucu, yaralama, hırsızlık gibi suçlardan kayıtları olduğu öğrenilen sapıklar, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Sapıkların taciz anlarına ilişkin kamera görüntüleri sosyal medyada yayılınca büyük tepki doğdu. Savcılığın kararıyla dün yeniden gözaltına alındılar.

Az daha sokağa döneceklerdi