GündemBilinçsiz yardım çocuğu sakatladı

Bilinçsiz yardım çocuğu sakatladı

Paylaş
Bilinçsiz yardım çocuğu sakatladı

Alanya’da tedavi gören 17 yaşındaki kas hastası Kazak Ansar Nurzhanov annesiyle ülkesine dönmek için Antalya Havalimanı’na gitti. Bir görevli, Ansar’ı merdivenden indirmek için kucağına aldı. Fakat merdivenden yuvarlandılar. Kolu ve bacağı kırılan Ansar hastaneye kaldırılırken vize süresi dolduğu için annesiyle birlikte ‘kaçak’ durumuna düştü.

VİZELERİ DOLUYORDU

Haberin Devamı

Kazakistan’da yaşayan Assel Nurzhanova (48), kas hastası olan ve yürümeyen oğlu Ansar Nurzhanov’u (17) tedavi için Antalya Alanya’ya getirdi. Vize süresinin sonuna yaklaşınca 8 Ağustos’ta ülkelerine dönmek için Antalya Havalimanı’na gittiler. Fakat uçağa binmek için merdivenlerden inmeleri gerekiyordu. Bir görevli merdivenden indirmek için Ansar’ı kucağına aldı.

2 HAFTADIR HASTANEDE

Fakat görevli dengesini kaybetti ve ikisi de merdivenden yuvarlandılar. Kolunda ve bacağında kırıklar oluşan Ansar 2 haftadır tedavi görüyor. Fakat vize süreleri bittiği için anne-oğul ‘kaçak’ durumuna düştü. “Yer hizmetleri veren şirket ve oğlumu düşüren kişiden şikayetçi olduk” diyen anne Assel Nurzhanova, kendilerine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Haberin Devamı