GündemBim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor? İşte Bim marketleri çalışma saatleri!

Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor? İşte Bim marketleri çalışma saatleri!

Paylaş
Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor? İşte Bim marketleri çalışma saatleri!

Türkiye’nin en büyük market zincirleri arasında ye almakta olan Bim marketlerinin çalışma saatlerini merak eden birçok tüketici, Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Sorusu ile araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor?

Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Sorusu, Bim’de alışveriş yapacak olan birçok kişi tarafından araştırılmakta. Zaman zaman günün farklı saatlerinde farklı ihtiyaçlarımız olabiliyor. Bu nedenle market alışverişi için marketlerin çalışma saatleri oldukça büyük önem taşıyor. Peki, Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024? Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor? İşte Bim marketleri çalışma saatleri!

Haberin Devamı

BİM SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAPANIYOR 2024?

BİM marketleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında açıktır. Buna göre BİM haftanın 7 günü 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu nedenle Bim marketlerinde alışveriş yapacak olan tüketiciler, alışverişlerini haftanın 7 günü 09.00 - 21.00 saatleri arasında gerçekleştirebilmektedir.

BİM KAÇTA AÇILIYOR?

Bim zincir marketleri her gün saat 09.00’da açılmaktadır. Buna göre sabahın erken saatlerinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, sabah saat 09.00’dan itibaren Bim marketlerinden alışverişlerini yapabilmektedir.

Bim açılış saati, sabah erken saatlerde Bim aktüel ürünleri almak için marketleri ziyaret edecek olan tüketiciler için büyük önem taşımaktadır. Bim aktüel ürünler, günün erken saatlerinde bitebiliyor. Bu nedenle bu ürünlerden alacak olan vatandaşlar için bim açılış saati büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Bim saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2024 Bim marketleri ne zaman açılıyor, hangi saate kapanıyor İşte Bim marketleri çalışma saatleri

BİM KAÇTA KAPANIYOR?

Bim, her gün 21.00’da kapanmaktadır. Buna göre akşam saatlerinde alışveriş yapacak olan vatandaşların alışverişlerini 21.00’a kadar gerçekleştirebilir. Akşam geç saatlerde ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için Bim'in kapanış saati, alışveriş planlarını yaparken göz önünde bulundurulmalıdır. Alışverişlerinizi son saate bırakmamak için 21.00'den önce markete gitmek önemlidir.

BİM ÖĞLE ARASI VAR MI?

Bim marketlerinde öğle arası bulunmamaktadır. Bim marketleri sadece Cuma günleri öğle saatlerinde Cuma namazı için kapanmaktadır. Bu nedenle Bim, Cuma günleri hariç her gün öğle saatlerinde hizmet vermektedir.

 

MARKETLERİN AÇILIŞ SAATLERİ 2024 BİM, A101, ŞOK, MİGROS