GündemBu filmde her şey var! Aşk, ihanet, suç itirafı ve daha neler neler...

Bu filmde her şey var! Aşk, ihanet, suç itirafı ve daha neler neler...

Paylaş
Bu filmde her şey var! Aşk, ihanet, suç itirafı ve daha neler neler...

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen suçu birbirlerinin üzerine attı. Örgütün kasası Gökhan Göz'le sevgili olduğu ortaya çıkan Neslim Güngen'in çalışanları sahte ilaçları kullanmaya ve satmaya zorladığı belirlendi.

Sosyal medya fenomenlerine yönelik Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, Neslim ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 65 şüpheli, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme, üye olma”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama”, “resmi belgede sahtecilik” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlarından gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

EŞİM İLGİLENİYORDU

Bakanlıkta kaydı bulunmayan estetik cihazları üretmekle suçlanan İnanç Güngen ifadesinde, "Cihazları ben üretiyordum ancak belgeleriyle Neslim ilgileniyordu. Sağlık Bakanlığı’na kayıt yaptırdığını söylüyordu. Şirket benim üzerime ancak bütün işleyiş Neslim'in üzerindeydi" dedi.

VERGİ DAİRESİ YALANI

Neslim Güngen ise ifadesinde kendisini defalarca arayarak görüşme talep eden ve rüşvet suçlamasıyla gözaltına alınan MASAK vergi müfettişi ile ilgili “Vergi müfettişleri ile vergi dairesinde görüştüm. Kayıt dışı görüşmedim. Yaptığımız tüm iş ve işlemler şeffaftır" dedi. Ancak hangi vergi dairesinde görüşmenin yapıldığını açıklayamadı. Güngen’in fiziki takip sırasında yaptığı bazı görüşmelerde şirketin para kasası olan firari Gökhan Göz’le de sevgili olduğunun ortaya çıktığı belirlendi.

Haberin Devamı

BOTOKS BİLE SAHTEYMİŞ

Gözaltına alınan güzellik merkezi çalışanlarının ifadeleri de ortaya çıktı. Çalışanlar sahte faturalar kesildiğini, hiçbir kozmetik içeriği olmayan sıvıların botoks diye yüksek fiyata satıldığını belirterek şunları söyledi: "İlaçların bazıları zararlı diye toplatılmıştı. Halk sağlığını tehdit eden ölümcül yan etkileri vardı. Neslim Güngen bunları biliyordu ama bu ilaçları güzellik salonlarında kullanmaya ve satış yapmaya bizi zorladı." Zanlılar dün adliyeye sevk edildi.

Bu filmde her şey var Aşk, ihanet, suç itirafı ve daha neler neler...

PARA SAÇARKEN ÇOK MUTLULARDI

Bir zamanlar birbirlerinin üzerine para atan Neslimİnanç Güngen, şimdi suçu birbirlerinin üzerine atıyor. Güngen çiftinin yasa dışı elde ettikleri parayı aklamak için örgüt kurup yönettikleri öne sürülüyor