GündemBugün İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? 15 Ağustos dün gece nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem!

Bugün İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? 15 Ağustos dün gece nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem!

Paylaş
Bugün İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? 15 Ağustos dün gece nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem!

Zaman zaman ülke genelinde gerçekleşmekte olan depremler paniğe neden olabiliyor ve Az önce nerede deprem oldu? Sorusu, Kandilli Rasathanesi deprem verileri kapsamında araştırılıyor. Peki, Bugün İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? 15 Ağustos dün gece nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem!

İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? Sorusu, hissedilmekte olan anlık sarsıntılar veya endişeler nedeniyle internet üzerinde sıklıkla araştırılmakta olan bir konu oluyor. Kandilli Rasathanesi deprem verileri ile birlikte deprem büyüklüğü, yeri ve diğer verileri açıklık kazanıyor. Peki, Bugün İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu? 15 Ağustos dün gece nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD ve Kandilli deprem!

Haberin Devamı

BUGÜN İSTANBUL’DA, ANKARA’DA, İZMİR’DE DEPREM Mİ OLDU?

Bugün İstanbul’da hafif bir deprem hissedildi. Saat 07:51’de Yalova açıklarında, Marmara Denizi'nde 1.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem, İstanbul’un bazı bölgelerinde hafif şekilde hissedildi ancak büyük bir sarsıntıya yol açmadı. Ankara’da ise saat 07:03’te Beypazarı yakınlarında 2.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Bu deprem Ankara’nın merkezinde hissedilmedi ve herhangi bir hasar bildirilmedi. İzmir'de ise bugün herhangi bir deprem kaydedilmedi.

DÜN GECE NEREDE, KAÇ BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU?

Dün gece boyunca Türkiye genelinde birçok küçük sarsıntı yaşandı. En dikkat çeken depremlerden biri, saat 19:21’de Akdeniz’de meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki deprem oldu. Bu sarsıntı, çevre illerde hafif şekilde hissedildi. Ayrıca, 15 Ağustos sabah saatlerinde Bursa'nın Mudanya ilçesi açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem, çevre bölgelerde hissedildi ancak herhangi bir büyük hasara yol açmadı. Bu depremler dışında, gece boyunca çoğunlukla 1.0 ile 2.5 büyüklüğünde küçük sarsıntılar kaydedildi.

Haberin Devamı