GündemCani Semih Çelik'in kayıp telefonu! Ekipler günlerdir telefonu arıyor

Cani Semih Çelik'in kayıp telefonu! Ekipler günlerdir telefonu arıyor

Paylaş
Cani Semih Çelik'in kayıp telefonu! Ekipler günlerdir telefonu arıyor

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik, geçtiğimiz hafta önce Ayşenur Halil'e kendi evinde öldürdü, daha sonra Edirnekapı surlarında buluştuğu İkbal Uzuner'i canice öldürüp metrelerce yükseklikten atlayarak canına intihar etti. Çelik'in cep telefonunun halen kayıp olduğu ortaya çıktı. Cep telefonunun son olarak surdan sinyal verdiği öğrenilirken, güvenlik birimleri surlardaki gedikler dahil tüm bölgede kayıp cep telefonunun izini sürüyor.

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19),Ayşenur Halil'i (19) ve İkbal Uzuner'i (19)katletti. Önce Ayşenur Halil'i kendi yaşadığı Eyüp'teki evde boğazını keserek öldüren Çelik, Edirnekapı'daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı attı.

Haberin Devamı

Sabah'tan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, Türkiye'yi sarsan çifte cinayette, yürütülen soruşturmada yeni ayrıntılara ortaya çıktı. Katil zanlısı Çelik'in kullandığı şahsi cep telefonunun kayıp durumda olduğu ortaya çıktı. Güvenlik güçleri, ilk etapta Semih Çelik'in cep telefonunu bulmak için yoğun bir mesai içerisinde.

SON SİNYALİ SURDAN VERDİ

Güvenlik güçleri yaptığı çalışmalar neticesinde, katil Semih Çelik'in cep telefonunun son olarak surlarda sinyal verdiğini tespit etti. Çelik'in cep telefonu, İkbal Uzuner'i katlettiği surlarda ve çevresindeki alan detaylı bir şekilde aranıyor.

Surun büyük dehlizlerine ve surlarda bulunan gediklere varana kadar her noktada cep telefonu arayan ekipler, cep telefonunun son olarak buradan sinyal verdiğini tespit etti.

Haberin Devamı

CİNAYETE YÖNLENDİREN BİRİSİ Mİ VAR?

Çelik'in cep telefonunun bulunmasıyla birlikte, soruşturmada önemli bir aşamaya geçilmesi bekleniyor. Çelik'in cep telefonuyla yaptığı son görüşmeleri mercek altına alacak olan güvenlik birimlerinin, özellikle çifte cinayete kendisini yönlendiren farklı bir şahsın olup olmadığının da izini sürecek.

Telefonun bulunması durumunda soruşturmanın genişleyerek farklı bir boyuta evrilebileceği değerlendiriliyor.