GündemCihan'ın türküsü yarım kaldı

Cihan'ın türküsü yarım kaldı

Paylaş
Cihan'ın türküsü yarım kaldı

Kadıköy rıhtımda sokak şarkıcılığı yapan Cihan Aymaz, 'istek şarkı' kurbanı oldu. Cihan Aymaz'dan türkü isteyen alkollü bir kişi, isteği olmayınca bıçağı çıkarıp müzisyene sapladı. Suya düşen genç, çıkarıldı ama kurtarılamadı. Denize atlayıp kaçmaya çalışan saldırgan yakalandı.

Olay önceki gün akşam 19.00 sıralarında yaşandı. Dört yıl kargo şirketinde çalışıp ayrılan 30 yaşındaki Cihan Aymaz, her zamanki gibi yanındaki ses sistemiyle rıhtımda şarkı söylüyordu. Bu sırada elinde içki şişesiyle Mehmet Caymaz yanaştı. Görgü tanıklarına göre "Benim istediğim şarkıyı çal ulan" diye bağırdı.

Haberin Devamı

 

 

Cihan da kendisine "Tamam çalarım. Ama sakin ol, bağırma insanlar rahatsız oluyor" dedi. Sinirlenen Caymaz, çıkardığı sustalı çakıyı Cihan’ın göğsüne sapladı.

Cihanın türküsü yarım kaldı

DENİZ KIPKIRMIZI OLDU

Cihan aldığı darbeyle suya düştü. Suyun kana bulanması üzerine panikleyen saldırgan, gencin arkasından denize atladı. Cihan’ı denizin kıyısına doğru çekti. Kendisi ise linç endişesiyle denizden çıkmadı.

Cihanın türküsü yarım kaldı

Denizdeyken kendinde olan Cihan Aymaz, vatandaşlar tarafından yukarı çekildi, kaldırıma yatırıldı, kalbi orada durdu. İlk müdahalenin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı ama çok geçti, kan kaybından hayatını kaybetti.

Cihanın türküsü yarım kaldı

DENİZDE YAKALANDI

Tüm bunlar yaşanırken; katil Mehmet Caymaz ise yüzerek uzaklaşmak istedi. Sahil Güvenlik, saldırganı denizde yakalayıp, ters kelepçeli halde bota çıkardı. Üzerinden suç aleti olan siyah sustalı çakı çıkmadı.

Haberin Devamı
Kadıköy'de istek şarkı cinayetinde öldürülen sokak müzisyeni toprağa verildi

Olayın şokunu yaşayan baba Hayrettin Aymaz "Oğlum hobi olarak şarkı çalıp söylüyordu. Kimseye zararı yoktu. Bir kişi gündüz vakti Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklanarak öldürülüyorsa hayatımız çok zordur" diye konuştu.