GündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli temaslar! Yoğun diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli temaslar! Yoğun diplomasi trafiği

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli temaslar! Yoğun diplomasi trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrinde. BM 79. Genel Kuruluna katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi temasları başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York şehrinde Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ensar Vakfının birlikte kurdukları TURKEN Foundation'ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği New York'ta temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nden çıkarak TURKEN Foundation'a geçti.

Eşi Emine Erdoğan'la burayı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Türkevi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan ABDde önemli temaslar Yoğun diplomasi trafiği

ARNAVUTLUK BAŞKANI RAMA'YI KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta, temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü. Erdoğan'ın Rama'yı kabulü, basına kapalı gerçekleştirildi.

SIRBİSTAN CUMHURBAŞKANI VUCİC'LE GÖRÜŞME

Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile bir araya gelen Erdoğan'ın görüşmesi basına kapalı gerçekleşti.

Haberin Devamı