GündemDeha dizisi hangi gün? Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Deha dizisi hangi gün? Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Paylaş
Deha dizisi hangi gün? Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Yeni sezonda izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği Deha dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürprizlerle dolu hikayesiyle ekranlara geliyor. Peki, Deha dizisi hangi gün? Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Deha dizisi hangi gün? Sorusu, yeni bölümleri kaçırmak istemeyen izleyiciler tarafından araştırılıyor. Damla Serim'in senaryosunu yazdığı ve Umut Aral'ın yönetmenliğini üstlendiği bu intikam dolu baba-oğul hikayesi, Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Peki, Deha dizisi hangi gün? Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor? Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor?

Haberin Devamı

DEHA DİZİSİ HANGİ GÜN?

Deha dizisi, her hafta Salı günü izleyiciyle buluşuyor. Deha dizisi, her hafta Salı günü ekranlara geliyor. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği bu dizi, her Salı akşamı Show TV'de yayınlanıyor ve izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatıyor.

Deha dizisi hangi gün Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor

DEHA SAAT KAÇTA, HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Deha, saat 20:00'de Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Prime time kuşağında yer alan dizi, Salı akşamları saat tam 20:00'de başlıyor ve izleyicilerine dolu dolu bir akşam vaat ediyor. Her Salı saat 20:00'de Show TV ekranlarında olan Deha dizisi, izleyicilerini büyülemeye devam ediyor.

Deha dizisi hangi gün Deha saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor Deha dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor

DEHA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deha dizisi, iyilikte ve kötülükte üstün zekaya sahip olan baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan derin bir intikam hikayesini konu alıyor. İki karakter arasındaki gerilimli mücadele, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunacak. Dizi, baba-oğul çatışması üzerinden insanın karanlık ve aydınlık yanlarını sorguluyor.

Haberin Devamı

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu gibi önemli isimler yer alıyor.