GündemDeha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor? Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor? Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Paylaş
Deha dizisi ne zaman başlıyor? Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor? Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizi projesi "Deha" için geri sayım başladı. Deha dizisi ne zaman başlıyor? Sorusu bu kapsamda merak ediliyor. Peki, Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor? Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Deha dizisi ne zaman başlıyor? Sorusu, dizinin başlamasına kısa bir süre kala merak konusu oluyor. Show TV'nin merakla beklenen yeni dizi projesi "Deha" için geri sayım başladı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi, birbirine zıt karakterlere sahip baba ve oğulun yıllar sonra karşı karşıya gelmesiyle başlayan bir intikam hikayesini konu alıyor. Peki, Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor? Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

DEHA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi "Deha"nın yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi, yeni sezonda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu dizinin yayın tarihi ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde izleyicilere duyurulacak.

Deha dizisi ne zaman başlıyor Deha hangi tarihte, ayın kaçında başlıyor Deha dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler

DEHA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deha dizisi, iyilikte ve kötülükte üstün zekaya sahip olan baba ve oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan derin bir intikam hikayesini konu alıyor. İki karakter arasındaki gerilimli mücadele, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunacak. Dizi, baba-oğul çatışması üzerinden insanın karanlık ve aydınlık yanlarını sorguluyor.

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu gibi önemli isimler yer alıyor.

Haberin Devamı