Demek ki adam değilmişsin!

Antalya'da boşanma aşamasındaki eşini öldürmekten yargılanan adam duruşmada, "Ben bir canavar değilim. Kadın öldüren adam, adam değildir, onurlu insan değildir. Eşimi hâlâ seviyorum" diye kendini savundu. Bu savunmaya cevabı ise kadının annesi verdi: "Öyleyse boşansaydın, niye öldürüyorsun?"
Gazete haberi
HEP AYNI BAHANE
Antalya Konyaaltı'nda Fadim Temirhanoğulları (52), üç ay uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Savaş Temirhanoğulları tarafından 12 Eylül 2024'te evinde silahla öldürüldü. Olaydan sonra kaçan katil, Korkuteli ilçesinde yakalandı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan Savaş Temirhanoğulları, önceki gün yapılan duruşmada eve kendilerini tanıştıran arkadaşı Faik İnce ile birlikte barışmak için gittiğini söyledi ve her katil koca gibi eşinin kendisini aldattığını öğrenince silahı peş peşe ateşlediğini iddia etti.
ŞİDDET GÖRÜYORDU
Savaş Temirhanoğulları, "Boşanmak üzereyken barıştık. Eşimi hâlâ seviyorum. Karşınızdayım ama yaşamıyorum. Eşime daha önce şiddet uygulamadım. Ailesinden özür diliyorum. Kadın öldüren adam adam değil, onurlu insan değil. Ben kalbimdeki gülümü koparmışım" dedi. Fadim Temirhanoğulları'nın annesi Mediha Saçlı ise "Kızım telefonda bana kocasının başına silah dayadığını söyledi. Çok korkuyordu. Kızımın telefonunda KADES uygulaması vardı. Hep çocuklar, kadınlar gidiyor. Boşansaydın madem, neden öldürüyorsun. Çok ağır ceza almasını istiyorum" diye konuştu.
Çinli otomobil devi Türkiye'de üretim yapacak! İşte planlanan şehir
TCMB Başkanı Karahan: Piyasa kuralları içerisinde her adımı proaktif bir şekilde attık
Türkiye Sigorta’dan 2 milyar TL temettü ve yüzde 100 sermaye artışı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır açıkladı: 19 yeni yatırımı ilan ediyoruz!
Bakan Bayraktar'dan 'Elektriğe zam olacak mı?' sorusuna cevap!