GündemDepremi yendiler ama...

Depremi yendiler ama...

Paylaş
Depremi yendiler ama...

Ankara-Kayseri yolu üzerinde önceki gece meydana gelen kazada Samet-Leman Dağcıoğlu çifti yaşamını yitirdi. 3 çocukları ise yoğun bakımda. Aile, 6 Şubat depreminde Gaziantep'te yıkılan evlerinin enkazından sağ çıkmayı başarmıştı.

Dağcıoğlu Ailesi, depremde Gaziantep'teki evleri yıkılınca Ankara'ya taşınmıştı. Samet Dağcıoğlu (35) ile eşi Leman Dağcıoğlu (32), çocukları Hiranur (5), Demet (12) ve Hikmet Can (14) ile yeni bir düzen kurmuştu. Ankara'da diş teknisyenliği yapan Samet Dağcıoğlu, eşini ve çocuklarını aldı, memleketi Gaziantep'e doğru önceki gün yola koyuldu. Dacıoğlu'nun kullandığı otomobil Kayseri sınırlarına girdikten sonra karşı yönden gelen bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Otomobillerin adeta enkaza döndüğü kazada Samet Dağcıoğlu ile eşi Leman Dağcıoğlu olay yerinde can verdi. Ağır yaralanan 3 çocukları ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Kazanın, diğer aracın sürücüsü Faruk Baran'ın (69), direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçmesi nedeniyle meydana geldiği belirlendi. Olayda yaralanan ve dün hastanede ölen Faruk Baran'ın Hollanda'da gurbetçi olarak yaşadığı, senelik iznini kullanarak Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

 Depremi yendiler ama...

6 Şubat depreminde Gaziantep'te 4 bin 126 bina yıkıldı, 3 bin 945 kişi yaşamını yitirdi.