GündemDilan ve Engin Polat kaldığı yerden devam!

Dilan ve Engin Polat kaldığı yerden devam!

Paylaş
Dilan ve Engin Polat kaldığı yerden devam!

Görgüsüzce yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle inceleme altına alınan ve 10 ay hapis yattıktan sonra serbest bırakılan Dilan Polat, dün eşi Engin Polat için verilen tahliye kararının ardından yine paylaşımlara başladı. Takipçi sayısı 1 günde 300 bin arttı, bazı kişiler Dilan Polat'la selfie çekme yarışına girdi.

4 KASIM'DA TUTUKLANDILAR

Haberin Devamı

Kısa sürede çok sayıda güzellik salonunun sahibi olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, lüks yaşamlarını görgüsüzce paylaşınca servetlerinin kaynağı inceleme altına alındı. Kara para akladıkları, yasa dışı bahis çetesi kurdukları ve vergi kaçırdıkları iddiası ile 4 Kasım 2023'te tutuklandılar. Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ile Can Doğu, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşad Polat, avukatı Ahmet Gün de hapse atıldı.

40 YIL HAPİS İSTENİYOR

Haklarında 40 yıl hapis istemiyle dava açılan sanıklardan Sıla Doğu ile Can Doğu 14 Haziran'da, Dilan Polat ise 19 Ağustos'ta tahliye edildi. Bu davanın duruşmaları 3 gün önce başladı. Dün yapılan duruşmada mahkeme ara kararını açıklayıp Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşad Polat ve Ahmet Gün'ün de yurtdışı çıkı yasağı şartıyla tahliyelerine karar verdi. Böylece davada tutuklu sanık kalmadı. Bu arada Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da tahliye kararlarına itiraz etti.

Haberin Devamı

YENİDEN ’ENERCİİ’

Tutuklanmadan önce yaptığı paylaşımlarda "Engin bana tekne al, Engin bana cip al" diyen Dilan Polat 'Enercii' adlı şarkısında da "Alo Engin, bana şarkı al" diyor. Dün eşini bu şarkıyı söyleyerek almaya gitti. Engin Polat, dün akşam saatlerinde tahliye edildi.

Engin Polat cezaevinden çıktı! Çok mutluyum aileme kavuşuyorum

TAKİPÇİ SAYISI 7 MİLYON

Dilan Polat tahliye kararı sonrası uzun süre ara verdiği paylaşımlarına yeniden başladı. Kendisi tahliye olduğu gün takipçi sayısı 500 bin artan Dilan Polat dünkü paylaşımlarıyla beraber iki saatte 300 bin yeni takipçi topladı. Takipçi sayısı 7 milyonu geçti. Eşini cezaevinden almaya Çorlu'ya giden Dilan Polat otomobilde "Enerci" adlı şarkısını söylerken çekilmiş videosunu paylaştı. Ayrıca aracının her durduğu yerde bazı vatandaşlar Dilan Polat ile selfie çektirmek için yarıştı.

Dilan ve Engin Polat kaldığı yerden devam

ENGİN POLAT ÇIKTI BAHAR ÇIKAMADI!

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan'ın 'kara para aklama' ve 'suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılanmaları dün de devam etti. Nihal Candan avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Duruşma salonunda kardeşi Bahar Candan'a seslenen Nihal Candan, "İyiye gidiyor, Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın" dedi. Ancak mahkeme Bahar Candan'ın tutukluluğunun devamına karar verdi.

Haberin Devamı