GündemDiscord kapatılacak mı? Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu? Bakan Uraloğlu'ndan Discord açıklaması!

Discord kapatılacak mı? Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu? Bakan Uraloğlu'ndan Discord açıklaması!

Paylaş
Discord kapatılacak mı? Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu? Bakan Uraloğlu'ndan Discord açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, "Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz, henüz verilmiş bir karar yok" ifadelerini kullandı. Peki, Discord kapatılacak mı? Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu?

Discord kapatılacak mı? Sorusu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı tarafından yapılan açıklamaların ardından merak konusu oldu. Özellikle oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan iletişim uygulaması olan Discord platformu, birçok alanda farklı amaçlarla da kullanılıyor. Peki, Discord kapatılacak mı? Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu?

Haberin Devamı

DİSCORD KAPATILACAK MI?

Discord’un kapatılmasına ilişkin henüz net bir açıklama bulunmuyor. Buna göre Discord kapatılmayacak. Fakat konu hakkında yapılan açıklamalar göz önünde bulundurulduğunda ilerleyen günlerde kısıtlama veya bir yasaklama söz konusu olabilir.

Discord kapatılacak mı Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu Bakan Uraloğlundan Discord açıklaması

DİSCORD NEDEN KAPATILIYOR, KAPATILIYOR MU?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son günlerde gençlere yönelik şantaj, pedofili ve cinsel istismar iddialarıyla gündeme gelen Discord uygulamasının kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Discord'un kapatılmasıyla ilgili şu anda net bir karar olmadığını vurguladı. Ancak, gençleri ve çocukları korumak amacıyla gereken önlemleri almaktan çekinmeyeceklerini belirtti.

Discord kapatılacak mı Discord neden kapatılıyor, kapatılıyor mu Bakan Uraloğlundan Discord açıklaması

Uraloğlu, konuya ilişkin İçişleri, Adalet ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlıkları ile hafta sonu yapılan toplantılarda bu konuyu detaylı olarak ele aldıklarını ifade etti. "Amacımız yasakçı bir tutum sergilemek değil, ancak gençlerimizin güvenliğini sağlamak adına gerekirse erişim engeli gibi tedbirleri devreye sokmaktan çekinmeyiz. Şu anda istişare sürecindeyiz, verilmiş kesin bir karar yok" dedi.

Haberin Devamı