Gündem'Doğum oranları nesli tehdit ediyor'

'Doğum oranları nesli tehdit ediyor'

Paylaş
'Doğum oranları nesli tehdit ediyor'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dünkü kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Hükümet olarak yegane referansımız eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Milletimiz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı çok net görmektedir” dedi. 8. yargı paketi ile önemli değişiklikler yaptıklarını ve 9. yargı paketinin yolda olduğunu söyleyen Erdoğan, “Yeni yargı reform stratejisi ile beklentileri karşılayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘DAYATMA FAŞİZMİ ARATIYOR’

Küresel kültürün desteklediği cinsiyetsizleştirme politikalarının insan neslini tehdit ettiğini söyleyen Edoğan şöyle dedi: “LBGT dayatması faşizmi aratır şekilde toplumu yozlaştırmaya dönüştü. Azalan doğum oranları dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de alarm veriyor. Bu konuda yeni uygulamaları devreye alacağız.” Erdoğan, emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinin 10-14 Haziran arasında ödeneceğini söyledi.

Doğum oranları nesli tehdit ediyor

UZAY MİSYONUNDAN ERDOĞAN’A ZİYARET

Ax-3 Uzay Misyonu kapsamında 19 Ocak 2024’te fırlatılan roketle Uluslararası Uzay İstasyonu’na ulaşarak 21 gün 15 saatlik görevi başarı ile tamamlayan Alper Gezeravcı, Türkiye’nin ilk astronotu olmuştu. Alper Gezeravcı ile aynı araçla uzaya gidip dönen görev arkadaşları Michael Lopez-Alegria, Walter Villadei ve Marcus Wandt dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

Haberin Devamı