GündemDoktora çaydanlıkla saldırı

Doktora çaydanlıkla saldırı

Paylaş
Doktora çaydanlıkla saldırı

Adana’da eşine sağlık raporu almak için aile sağlığı merkezine giden Seracettin Demirel, kaydının olmadığını söyleyen doktor Can Cevher Gürler’i elektrikli çaydanlıkla saldırıp ağır yaraladı. Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan doktor Gürler ifadesinde, “Bu olayın öncesinde yine aynı kişi tarafından aile sağlığı merkezinde hakarete uğradım” dedi.

OMZUNDA ÇIKIK, KAFATASINDA ÇATLAK

Haberin Devamı

Adana Seyhan’daki Dumlupınar Aile Sağlığı Merkezi’ne giden Seracettin Demirel (49), eşine sağlık rapor almak için doktor Can Cevher Gürler ile görüştü. Doktor Gürler’in kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Demirel, odadaki elektrikli çaydanlıkla doktora saldırdı. Saldırı sonucu Gürler’in sol omzunda çıkık, kafatasında çatlak ve vücudunda açık yaralar oluştu. Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan doktor Gürler’in tedavisi sürüyor.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR

Olay yerinden kaçan Demirel, kısa sürede yakalandı. Tutuklanan Demirel’in ifadesinde, “Eşime sağlık raporu için gitmiştim. Eşime form doldurttu. Sonra ‘o rapor farklı’ dedi. 2 ay önce de yine geldik bize rapor vermedi. ‘Sen bize sıkıntı çıkarıyorsun’ dedim. Doktor üzerime çay döktü. Ben de çaydanlığı alıp kafasına vurdum” dediği öğrenildi. Doktor Gürler ise ifadesinde “Bu olayın öncesinde de yine aynı kişi tarafından aile sağlığı merkezinde hakarete uğradım. Sağlık raporunun nasıl verileceğini anlatıp ne için istediklerini sorarak, gerekli durumu anlatmama rağmen bana saldırdı” dedi.

Haberin Devamı