GündemEdremit'te tatilcilerin kaldığı otel küle döndü! Bayram sabahı alevlere uyandılar

Edremit'te tatilcilerin kaldığı otel küle döndü! Bayram sabahı alevlere uyandılar

Paylaş
Edremit'te tatilcilerin kaldığı otel küle döndü! Bayram sabahı alevlere uyandılar

Edremit’te tatilcilerin konakladığı otelde sabah saatlerinde yangın çıktı. Konaklayanlar kısa sürede odalardan tahliye edilirken, otel küle döndü. Facianın eşiğinden dönülen yangında can kaybı olmazken, alevlere müdahale ederken dumandan etkilenen 3 kişi ise tedavi altına alındı.

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay sahilindeki Yavuz Butik Otel ve Kıyı Kafe’nin mutfak bölümünde dün sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede otel ve kafeyi sardı. Bayram tatili nedeniyle dolu olan otelin tüm odaları hızlıca tahliye edildi. Yangını farkederek alevlere müdahale eden Y.Y., M.Y. ve B.T. dumandan etkilendi.

Haberin Devamı

CAN KAYBI OLMADI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Ekiplerin, yoğun çalışması ile alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Otelde yangın sırasında yaklaşık 100 kişinin olduğu öğrenildi. Otel ve kafe küle döndü. Facianın eşiğinden dönülürken can kaybı olmaması teselli oldu. Dumandan etkilenen 3 kişi ise hastanede tedaviye alındı.