GündemEla Rümeysa Cebeci neden yok? Ela Rümeysa Cebeci Habertürk'ten ayrıldı mı? Ela Rümeysa Cebeci programı bıraktı mı, neden?

Ela Rümeysa Cebeci neden yok? Ela Rümeysa Cebeci Habertürk'ten ayrıldı mı? Ela Rümeysa Cebeci programı bıraktı mı, neden?

Paylaş
Ela Rümeysa Cebeci neden yok? Ela Rümeysa Cebeci Habertürk'ten ayrıldı mı? Ela Rümeysa Cebeci programı bıraktı mı, neden?

Habertürk ekranlarında yayınlanan "Gün Başlıyor" programının sevilen sunucusu Ela Rümeysa Cebeci, bir süredir ekranlarda görünmüyor. Peki, Ela Rümeysa Cebeci neden yok? Ela Rümeysa Cebeci Habertürk'ten ayrıldı mı? Ela Rümeysa Cebeci programı bıraktı mı, neden?

Ela Rümeysa Cebeci neden yok? Sorusu, "Gün Başlıyor" programında Ela Rümeysa Cebeci’yi göremeyen izleyiciler tarafından merak edilmekte ve araştırılmakta. Bu durum, izleyiciler arasında merak uyandırdı ve Cebeci'nin Habertürk'ten ayrılıp ayrılmadığı ya da programı neden bırakmış olabileceği sorgulanmaya başlandı. Peki, Ela Rümeysa Cebeci neden yok? Ela Rümeysa Cebeci Habertürk'ten ayrıldı mı? Ela Rümeysa Cebeci programı bıraktı mı, neden?

Haberin Devamı

ELA RÜMEYSA CEBECİ NEDEN YOK?

Ela Rümeysa Cebeci, bir süredir Habertürk ekranlarında yer almıyor ve bu durum izleyiciler arasında merak uyandırdı. Başarılı sunucu, 23 Eylül'den itibaren Gün Başlıyor programında yer almıyor. Cebeci, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, "Yıllık izindeyim" yanıtını vererek bir süre ekranlardan uzak olacağını belirtti. Şu an programı Mesut Yar sunuyor.

ELA RÜMEYSA CEBECİ PROGRAMI BIRAKTI MI, NEDEN?

Ela Rümeysa Cebeci'nin programı bırakıp bırakmadığı konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Ancak, Cebeci sosyal medya hesabında izinde olduğunu belirtti ve "Gün Başlıyor" programının yerine hafta sonu sabahları "Burası Hafta Sonu" programını sunacağını duyurdu.