GündemEmirhan'ın katili nerede?

Emirhan'ın katili nerede?

Paylaş
Emirhan'ın katili nerede?

Savcı olma hayaliyle üniversite sınavına hazırlanan 21 yaşındaki Emirhan Kavraz, motosikletiyle evine giderken aşırı hızla makas atan sürücü Mahmut Paksoy'un kurbanı oldu. Olay yerinden kaçan ve 22 gündür bulunamayan ehliyetsiz sürücü Paksoy'un 14 ayrı suçtan poliste kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

BİR SUÇ MAKİNESİ DAHA

Haberin Devamı

İstanbul'da bir suç makinesi daha bir genci hayattan kopardı. Emirhan Kavraz, üniversite sınavına hazırlanıyordu. Günlerdir evde ders çalışmış, 7 Eylül akşamı da arkadaşlarıyla kafede buluşmuştu. Emirhan, arkadaşlarıyla çay-kahve içip sınav sorusu çözdükten sonra 22.30 sıralarında Kağıthane'deki evine dönmek için motosikletine binip Göktürk-Kemerburgaz yoluna çıktı.

DURMADAN DEVAM ETTİ

Sağ şeritten hızla ve makas atarak yol alan beyaz bir otomobil, orta şeritteki Emirhan'ın motosikletine çarptı. Emirhan bu çarpmanın etkisiyle sol şeritteki bir başka aracın altına girdi. Beyaz otomobilin sürücüsü ise durmadan kaçtı. Emirhan hastanede yaşamını yitirdi. Aradan 22 gün geçti ve Emirhan'ı öldüren 22 yaşındaki sürücü Mahmut Paksoy bulunamadı.

Haberin Devamı

 Emirhanın katili nerede

Mahmut Paksoy bu otomobille Emirhan'a çarpıp öldürdü.

KEŞKE BEN YARGILASAYDIM

Mahmut Paksoy'un ehliyetsiz olduğu, alkollü araç kullanmaktan ceza yediği belirlendi. Ayrıca hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti gibi 14 ayrı suçtan poliste kaydının olduğu tespit edildi. Emirhan'ın ağabeyi Mert Kavraz, "Kardeşim, Eylem Tok olayı sırasında "Keşke savcı olsaydım ben yargılasaydım" demişti. Şimdi aynı yerde bir başka sürücü onu bizden kopardı" dedi.