Fabrikada facia

İzmir Aliağa’daki bir atık yağ fabrikasında şiddetli patlama meydana geldi. Yangın çıkan fabrikada çalışan İbrahim Akyol yaşamını yitirirken, dört işçi de yaralandı. Aynı fabrikada üç yıl önce de bir patlama yaşandığı öğrenildi.
AA
İzmir’de Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren atık yağ ve petrol ürünleri dönüşümü yapan bir fabrikada, dün sabah iddiaya göre gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle fabrikada yangın çıktı. Bu sırada fabrikada çalışan işçilerden İbrahim Akyol, olay yerinde yaşamını yitirdi, Yılmaz A., Barış Y., Zekeriya D. ve Bilal D. ise yaralandı.
FABRİKADA İKİNCİ PATLAMA
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, alevleri kısa sürede söndürdü. Patlama sırasında yaralanan dört işçi, Aliağa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden İbrahim Akyol’un acı haberini alan yakınları yasa boğulurken, patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aynı fabrikada, 2022 yılında da bir patlama meydana geldiği ortaya çıktı.