GündemFethullah Gülen'in evi nerede? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu?

Fethullah Gülen'in evi nerede? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu?

Paylaş
Fethullah Gülen'in evi nerede? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in ölümü, Türkiye'de gündeme bomba gibi düştü. ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yıllardır yaşayan Gülen, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Peki, Fethullah Gülen'in evi nerede? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen hayatını kaybettİ. Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, "Fethullah Gülen hayatını kaybetti" dedi. Hem böbrek yetmezliği hem de demans gibi hastalıklar nedeniyle durumu ağırlaşan Gülen'in ölümünün ardından birçok detay merak ediliyor. Peki, Fethullah Gülen'in evi nerede? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu?

Haberin Devamı

FETHULLAH GÜLEN'İN EVİ NEREDE?

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in uzun yıllardır ikamet ettiği yer, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Saylorsburg kasabasındaki bir çiftlikti. Ancak, son dönemde sağlık durumunun kötüleşmesi ve örgüt içindeki gelişmelerle birlikte, Gülen 13 Ekim'de bu çiftlikten çıkarılarak yeni bir eve götürülmüştü. Gülen’in şu anda kaldığı ev, FETÖ'nün merkezi olarak bilinen Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıkta bulunan “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresindeki büyük bir mülkte yer alıyor.

Fethullah Gülenin evi nerede FETÖ elebaşı Fethullah Gülenin evi hangi ülkede, nerede ikamet ediyordu