GündemFilozof Atakan'ın son hali şaşırttı! Yıllar sonra ekrana çıktı

Filozof Atakan'ın son hali şaşırttı! Yıllar sonra ekrana çıktı

Paylaş
Filozof Atakan'ın son hali şaşırttı! Yıllar sonra ekrana çıktı

Bir dönem 'Filozof Atakan' olarak bilinen Atakan Kayalar, yıllar sonra ortaya çıktı. Okuduğu kitaplarla internette gündem olan Atakan Kayalar, katıldığı canlı yayında gelecek hedeflerini paylaştı. Şuan 15 yaşında olan Filozof Atakan' felsefe kitaplarına yönelik bilgisiyle sosyal medyada fenomen haline gelmişti.

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla bir döneme damga vuran herkesin konuştuğu 'Filozof' Atakan uzun sürenin ardından ortaya çıktı. 5 ayda 250 felsefe kitabı okuyan Atakan Kayalar değişimiyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

ATAKAN KAYALAR'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. 4 sene önce sosyal medyada okuduğu kitaplarla dikkat çeken Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında şöhretin hayatını pek etkilemediğini belirten Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” şeklinde konuştu.

Filozof Atakanın son hali şaşırttı Yıllar sonra ekrana çıktı

“En büyük hedefin ne?” diye sorulan Filozof Atakan, “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım” dedi.

Haberin Devamı

“Yurt dışı hayalin var mı?” sorusuna ise “Tabii ki akademik gelişimimi yurt dışında sürdürmek benim için faydalı olur” şeklinde cevap verdi.

Filozof Atakanın son hali şaşırttı Yıllar sonra ekrana çıktı

ATAKAN KAYALAR KİMDİR?

4 yıl önce Türkiye'nin gündemine oturan Atakan Kayalar, bir alışveriş merkezinde kitap okurken Fethi Çağıl isimli bir vatandaş tarafından fark edilmişti.

Felsefe kitaplarına olan ilgisiyle dikkat çeken Kayalar, o dönem Filozof Atakan olarak anılmıştı. 10 yaşında olmasına rağmen 5 ayda 250’den fazla kitap okuduğunu ifade eden Atakan, sosyal medyanın gündemine oturmuştu.