GündemGece yarısı denize girdi, cesedi parçalanmış halde bulundu! Tek ihtimal üzerinde duruluyor

Gece yarısı denize girdi, cesedi parçalanmış halde bulundu! Tek ihtimal üzerinde duruluyor

Paylaş
Gece yarısı denize girdi, cesedi parçalanmış halde bulundu! Tek ihtimal üzerinde duruluyor

Kocaeli Kandıra'da arkadaşlarının ikazına rağmen gece saatlerinde denize giren 45 yaşındaki Ferhat Y. bir süre sonra kayboldu. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasının ardından şahsın cansız bedeni yüzü ve vücudu parçalanmış halde bulundu. Ferhat Y.'nin cansız bedeninin tekne pervanesi çarpması sonucu parçalandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Çalköy Seyrek Mahallesi'nde, arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y'den (45) bir süre sonra haber alınamadı. Arkadaşları ve yakınlarınca Ferhat Y'yi arama çalışması başlatıldı.

Haberin Devamı

4 SAAT SONRA PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından su yüzeyinde bir erkek cesedi bulan balıkçılar, yüzü ve vücudu parçalanmış haldeki cesedi kıyıya çıkardı.

TEKNE PERVANESİ İHTİMALİ

Balıkçıların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tekne pervanesinin çarpması sonucu parçalandığı değerlendirilen cesedin bacağındaki lekeden Ferhat Y'ye ait olabileceği bildirildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.