GündemGecenin yıldızı Gabriel Sara'dan taraftara özel açıklama

Gecenin yıldızı Gabriel Sara'dan taraftara özel açıklama

Paylaş
Gecenin yıldızı Gabriel Sara'dan taraftara özel açıklama

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 yenen Galatasaray'da yeni transferler Gabriel Sara açıklamalarda bulundu.

RAMS Park'ta oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sara, "Ben kendimi her pozisyonda rahat hissediyorum. Takıma en çok nerede yardımım dokunacaksa orada oynarım. Atmosfer harikaydı, taraftarlar harikaydı. Bana hissettirdikleri bu duygulara karşılık vermek istiyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Şu anda Fenerbahçe derbisini düşünmediklerini belirten Sara, "Norwich City'de sezon başında 6 numara başlamıştım, uzun paslarla takımıma yardımcı olabilmiştim. Sezonu ise sağ kanatta bitirdim. Goller önemli ama en önemlisi takımıma yardımcı olabilmek." değerlendirmesinde bulundu.

Victor Osimhen'in özel bir oyuncu olduğunu anlatan Brezilyalı futbolcu, "Herkes onun hikayesini biliyor, onun gibi özel oyuncuyla oynayınca her şey kolaylaşıyor. Transfer ücretim üzerimde baskı oluşturmuyor. Burada olma sebebim futbolu seviyor olmak. İşime odaklanırsam eğer her şey yoluna girecek." şeklinde görüş belirtti.