GündemGörgü tanığından şok sözler! Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

Görgü tanığından şok sözler! Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

Paylaş
Görgü tanığından şok sözler! Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

Türkiye, canlı yayında itiraf edilen korkunç bir cinayeti konuşuyor. Sebile Hanım, üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan'ın, kocası Mehmet'i zehirleyip öldürdüğünü itiraf etmişti. Sebile Hanım'a çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapan sapık üfürükçü ile ilgili canlı yayında şoke eden bir açıklama geldi. Bir tarım çiftliğinde çalışan görgü tanığı, canlı yayına bağlanarak, Mehmet Yörük'ü öldüren zehrin, çalıştığı çiftlikten, üfürükçü tarafından alındığını söyledi.

Osmaniye'de yaşayan ve içtiği çorbanın ardından hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün ölümüyle ilgili eşi Sebile ile sevgilisi olduğu iddia edilen üfürükçü Mustafa Samagan kelepçelendi.

Haberin Devamı

ŞOKE EDEN İHBAR! ZEHRİ BURADAN ALMIŞ

Konuyla ilgili canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı, Mustafa Samagan'ın, Mehmet Yörük'ü zehirlediği tarım ilacını kendisinin çalıştığı çiftlikten aldığını belirtti.

HAYVANLARI VE İNSANLARI ÖLDÜRÜYOR

Bu zehrin, hayvanları ve insanları öldürdüğü için artık satılmadığını dile getiren görgü tanığı Ali Bey, "Bu piyasada bulunmayan bir ilaç. Mustafa enişte bu ilacı çiftlikten aldı. Patlıcana, bibere kurt geliyor. Orada kullanacağım dedi. Bu ilaç hayvanların ve insanların ölümüne sebebiyet verdiği için yasaklandı" ifadelerini kullandı.

2 YIL ÖNCE ALMIŞ

Ali Bey, üfürükçünün zehri 2 yıl önce aldığını belirtti.

Görgü tanığından şok sözler Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

ÇIPLAK FOTOĞRAFLA ŞANTAJ…

İkili, sağlık kontrolünün ardından Osmaniye'ye gönderildi. Mustafa Samagan'ın, Sebile Yörük'ün çıplak fotoğraflarını çekip, "Benimle evlen yoksa fotoğraflarını kardeşlerine gösteririm!" şeklinde şantaj yaptığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

"ÇORBAYA ZEHİR KATTI KOCAMI ÖLDÜRDÜ"

Sebile Hanım, "Mustafa çorbaya zehirli kattı, kocamı öldürdü" dedi. Gözaltına alınan sertifikalı üfürükçe Mustafa Samagan, pişman olmadığını söyledi. Programa katılan tanıkların üfürükçü hakkındaki suçlamaları ise milyonları şoke etti.

"HAMİLE OLMADIĞIMI ANLADIM!"

Bir tanık, çocuğu olmadığı için üfürükçüye 10 bin TL verip muska yazdırdığını belirtti. "1 hafta sonra beni aradı ve hamile olduğumu söyledi. Doktora gittim ve hamile olmadığımı anladım" dedi.

"ANNEM GÖĞÜSLERİNİ AÇTI"

Başka bir kişi ise 12 yaşındayken ayağındaki hastalık için Mustafa'ya gittiğini ve üfürükçünün annesini taciz ettiğini söyledi.

"Soyunman gerek, dedi. Ben soyunmayınca anneme teklif etti. Annem ayağımın kurtulması için göğüslerini açtı. Adam bıçakla annemi taciz etti" dedi.

Görgü tanığından şok sözler Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

KARDEŞLERİN KÜS OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bugün ise sorgularının devam ettiği öğrenildi. Sebile ve Mehmet Yörük'ün çocuklarının da birbirlerine küs olduğu öğrenildi.

Kardeşlerden Abdullah, annesi ile üfürükçünün birlikte olduklarını bildiğini ancak yaşananları görmemek için evden çıkıp gittiğini söyledi.

GÖRGÜ TANIĞINDAN ŞOK SÖZLER: ADAM KARISIYLA ÜFÜRÜKÇÜYÜ YATAKTA GÖRDÜ!

Haberin Devamı

Görgü tanığı Ahmet Tunç, "2015'te komşumuzun karısı sinir krizleri geçiyordu. Kocası bu üfürükçüyü getirdi. Cebinden kağıtlar çıkarıp yakıyordu. Sular döküyordu. Sonra içeri girdi.

Odada yalnız kalmamız gerek demiş. Kocası bunları uygunsuz vaziyette gördü. Adam sadece iç çamaşırı vardı. Kadına 'Soyunacağız. Tenim tenime değecek iyileşeceksin' demiş.

"BU ŞARLATAN MÜEBBET ALSIN"

Sonra biz meydan dayağı çektik. Televizyonda görünce 'Ben bunu bir yerden tanıyorum' dedi. Bu şarlatan müebbet alsın.

Bu adam hak ettiği cezayı alsın diye ben konuşuyorum. Müge Hanım Allah sizden razı olsun. İyi ki bu sapığın ipliğini pazara çıkardınız" diye konuştu.

Görgü tanığından şok sözler Çorbasına katılan zehirli su ile öldürüldü

"BALDIZIMIN DA MEZARI AÇILSIN!"

Ayrıca Mustafa Samagan'ın bacanağı Osman Keleş, "Baldızımın da mezarı açılsın onu da öldürmüş olabilir" dedi. Bu iddia da milyonları şoke etti.

Gözaltındaki üfürükçünün bacanağı şöyle konuştu: "Rasim'e hastalanmış. Evleriyle hastane arası 25 dakika. Şimdi bu çıkmış. 3 saat 4 saat sonra ölüsü hastaneye gelmiş.

Haberin Devamı

Ne yaptı bu; Bu bir sistem uyguladı kendine göre. Hanımına içeceğini içirdi yedireceğini yedirdi. Bir kendi biliyor.

Çıktı evden. Kadın da öldü, gömdük. Yüzde yüz böyle. Zehirleyip öldürdü. Aynı sistemi o adama da uyguladılar.

Oğlu Bünyamin, kadınla ilişkisini biliyordu. Fotoğraflarını görmüştü. Mustafa eşinin ölümü ile ilgili oğluna sus payı verdi. Oğlu, 'Bana babam altın verdi al şunu konuşma dedi' demişti. Baldızın mezarı açılmalı. Kadınla evlenmek için bir plan olduğu görünüyor. Yapar mı? Yapar!"