HDP'li Semra Güzel adliyeye sevk edildi

Edirne'ye gitmeye çalışırken sahte pasaportla yakalanan Semra Güzel'in adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Adıyaman’da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı Volkan Boran'ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, yurt dışına kaçmak üzere İstanbul'dan Edirne'ye giderken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile MİT'in ortaklaşa operasyonuyla yakalandı.
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) yürüttüğü çalışmalarda, firari durumda bulunan HDP'li Semra Güzel'in terör örgütü PKK/KCK aracılığıyla yasa dışı şekilde yurt dışına çıkış arayışında olduğu öğrenildi. Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile MİT'in ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda HDP'li Güzel, otomobille Edirne'ye giderken yakalandı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Güzel'in üzerinde sahte pasaport bulunurken beraberindeki A.G. isimli göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Güzel, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Bakan Şimşek'ten kripto para uyarısı: Transfer işlemine izin verilmeyecek
Altın fiyatları rekor tazeledi! Kritik seviyenin üzerine çıktı
Altın fiyatlarında flaş hareket! 4 Bin TL'nin üzerine çıktı
Kirasıyla İstanbul'un en pahalı caddeleri! Amsterdam, Prag ve Helsinki’yi geride bıraktı Berlin ve Barcelona ile kafa kafaya
Kasko fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İki bayram arası işler değişebilir!