Gündemİhbara giden polis memurunu yaraladı

İhbara giden polis memurunu yaraladı

Paylaş
İhbara giden polis memurunu yaraladı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren kişi, ihbar üzerine adrese gelen ekipteki bir polis memurunu sırtından bıçakladı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, saldırgan vurularak yakalandı. Öte yandan dün de İstiklal Caddesi'nde bir şahıs, polis memurunu boynundan bıçaklamıştı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Bayramoğlu Caddesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen oğullarının sinir krizi geçirdiğini ifade eden aile, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yardım istedi. Bunun üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Rahatsızlanan kişi, bıçakla ekiplere saldırıp, bir polis memurunu sırtından yaraladı. Bunun üzerine diğer polisler saldırganı vurarak yakaladı.

Polis memuru ve saldırgan, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

İSTİKLAL CADDESİ'NDE POLİSE BIÇAKLA SALDIRAN ŞÜPHELİ ADLİYEDE

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde duran bir polis memuruna O.I. (34) isimli şahıs yavaşça yanaşarak bıçakla saldırdı. Şahıs, saldırı sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ensesinden bıçak darbesi alarak yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis memurunu arkadan yaklaşarak bıçaklayan şüpheli O.I'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

O.I, Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi.