Gündemİkbal Uzuner neden öldü? İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü?

İkbal Uzuner neden öldü? İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü?

Paylaş
İkbal Uzuner neden öldü? İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü?

Fatih'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan 19 yaşındaki Semih Çelik, sevgilisi İkbal Uzuner ile Edirnekapı surlarına çıktı. Peki, İkbal Uzuner neden öldü? İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü?

İkbal Uzuner neden öldü? Sorusu, Türkiye’yi sarsan olayın ardından detaylarının merak edilmesi nedeniyle araştırılıyor. Bir süre sonra Çelik, yanında getirdiği bıçakla Uzuner’e saldırarak genç kadını vahşice öldürdü ve cesedini parçaladı. Çelik, daha sonra Uzuner’in başını kesip surlardan aşağı attı. Kendi boğazına ip bağlayan genç adam, surlardan atlayarak intihar etti. Peki, İkbal Uzuner neden öldü? İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü?

Haberin Devamı

İKBAL UZUNER NEDEN ÖLDÜ?

İkbal Uzuner, İstanbul Fatih'te yaşanan korkunç olayda, sevgilisi Semih Çelik tarafından hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Semih Çelik, Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'e bıçakla saldırarak onu öldürdü ve cesedini parçaladı. Uzuner’in başını keserek surlardan aşağı atan Çelik, daha sonra intihar etti.

İkbal Uzuner neden öldü İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü

TAKİP EDİLİYOR

81 İl Emniyet Müdürlüğü’nün Siber devriye ekiplerince 7/24 usulüyle internet üzerinden yürütülen takip ve izleme çalışmalarında, “incel” akımı başta olmak üzere, cinsel ya da şiddet ve ırkçılık içerikli yayın ve paylaşım yapan hesap ve siteler gözlem altına alınmaya başlandı.

İkbal Uzuner neden öldü İkbal Uzuner nasıl, hangi şekilde öldürüldü

İNCEL NE DEMEK?

İncel terimi, İngilizce "involuntary celibate" ifadesinin kısaltmasıdır ve "istem dışı bekâr" anlamına gelir. Bu terim, kendilerini toplumdan ve özellikle kadınlardan dışlanmış hisseden, romantik ya da cinsel ilişki yaşayamayan erkekleri tanımlar. İncel grupları, internet forumları ve sosyal medya platformları aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurarlar. İnceledikleri teorilere göre, kadınlar yalnızca fiziksel olarak çekici, zengin ya da statü sahibi erkeklerle ilişki kurmayı tercih eder.

Haberin Devamı

İKBAL UZUNER KİMDİR?

İkbal Uzuner, henüz 19 yaşında olan genç bir kızdır. 4 Ekim 2024 tarihinde, İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan surlarda, takıntılı bir şekilde kendisini takip eden Semih Çelik tarafından vahşice katledildi. Uzuner, uzun süredir aldığı tehditler nedeniyle ailesiyle birlikte dışarı çıkmak zorunda kalıyordu.