GündemİNCİ TANELERİ NE ZAMAN başlıyor? İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İnci Taneleri bu hafta var mı?

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN başlıyor? İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İnci Taneleri bu hafta var mı?

Paylaş
İNCİ TANELERİ NE ZAMAN başlıyor? İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İnci Taneleri bu hafta var mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İzleyiciler, "İnci Taneleri ne zaman başlıyor?" sorusunu merak ediyor ve internet üzerinden araştırıyor. Peki, İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İnci Taneleri bu hafta var mı?

İnci Taneleri ne zaman başlıyor? Sorusu gündemde. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan dizi, özellikle Dilber karakterinin unutulmaz sahneleri ve Azem'in etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrollerini Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi ünlü isimlerin paylaştığı İnci Taneleri, bu hafta yeniden izleyicileriyle buluşacak. Peki, İnci Taneleri ne zaman başlıyor? İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak? İnci Taneleri bu hafta var mı?

Haberin Devamı

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonunun Ekim ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Henüz resmi bir tarih açıklanmamış olsa da, dizinin yeni bölümlerinin Ekim 2024'te Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN başlıyor İnci Taneleri dizisi yeni sezon, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak İnci Taneleri bu hafta var mı

İNCİ TANELERİ YENİ SEZON OYUNCULARI KİM?

İnci Taneleri’nin yeni sezonunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi güçlü oyuncular yer alıyor. Ayrıca ikinci sezonda sürpriz isimlerin de kadroya katılacağı belirtiliyor.