Gündemİnstagram çöktü mü? 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor?

İnstagram çöktü mü? 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor?

Paylaş
İnstagram çöktü mü? 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor?

Birçok kişinin tercihi olan sosyal medya platformu İnstagram çöktü mü? Merak ediliyor. Peki, İnstagram çöktü mü? 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor?

İnstagram çöktü mü? Sorusu, uygulamaya giriş ekranında sorun yaşamakta olan birçok kişinin araştırması arasında yer alıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'da yaşanan erişim engeliyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Peki, İnstagram çöktü mü? 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor?

Haberin Devamı

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya çapında en çok tercih edilen platform Instagram'da, Downdetector'e göre herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Buna göre 24 Ağustos İnstagram’da sorun yaşamakta olan kullanıcıların sorunları, cihazdan veya internetten kaynaklı olabilir.

İnstagram çöktü mü 24 Ağustos İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor Bugün İnstagram neden yüklenmiyor, beyaz ekran veriyor

24 AĞUSTOS İNSTAGRAM’DA SORUN MU VAR, NEDEN AÇILMIYOR?

Bugün bazı sosyal medya uygulamalarında yavaşlama ve DM sorunu yaşamaya başlandı. Milyonlarca kullanıcı ise konu hakkında bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Downdetector'de yer almakta olan verilere göre bugün İnstagram üzerinde herhangi bir sorun, çökme, beyaz ekran, sunucu hatası gerçekleşmedi.