Gündemİnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak? İnstagram erişim yasağı son gelişmeler!

İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak? İnstagram erişim yasağı son gelişmeler!

Paylaş
İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak? İnstagram erişim yasağı son gelişmeler!

İnstagram erişim engeli nedeniyle birçok kullanıcı platformu kullanmıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu ve Cumhutbaşkanı Erdoğan tarafından konu hakkında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Peki, İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak?

İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? Sorusu, 7 Ağustos İnstagram’da yaşanan sorunların devam etmesi nedeniyle kullanıcıların gündeminde yer alıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK), katalog suçlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 2 Ağustos’ta erişim engeli getirdiği Instagram için görüşmeler devam ediyor. Peki, İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar? 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak?

Haberin Devamı

İNSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ NE ZAMAN KALKAR?

Instagram yasağı henüz kaldırılmadı. Bakan Abdülkadir Uraloğlu, platformun yasal düzenlemelere ve toplumsal hassasiyetlere uygun hareket etmesi durumunda yasağın kaldırılacağını belirtmiştir. Şu an için erişim kısıtlaması devam etmektedir. Instagram yasağı yasal düzenlemelere ve toplumsal hassasiyetlere uygun hareket etmesi ile normale dönecektir.

İnstagram erişim engeli ne zaman kalkar 7 Ağustos İnstagram neden kapalı, ne zaman açılacak İnstagram erişim yasağı son gelişmeler

İNSTAGRAM NEDEN KAPALI?

Popüler sosyal medya platformu Instagram'a bu sabah giriş yapamayan kullanıcılar 'Instagram çöktü mü?' sorusuna yanıt aradı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Instagram'a bu sabah erişim engeli getirildi. BTK'dan yapılan açıklamada, 'Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı.' denildi.

Haberin Devamı