Gündemİnstagram ne zaman açılacak? 24 Ağustos İnstagram saat kaçta düzelece, açılacak? İnstagram ne zaman normale dönecek?

İnstagram ne zaman açılacak? 24 Ağustos İnstagram saat kaçta düzelece, açılacak? İnstagram ne zaman normale dönecek?

Paylaş
İnstagram ne zaman açılacak? 24 Ağustos İnstagram saat kaçta düzelece, açılacak? İnstagram ne zaman normale dönecek?

İnternetin en çok tercih edilmekte olan sosyal medya platformlarından İnstagram ne zaman açılacak 2024? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, İnstagram ne zaman açılacak? 24 Ağustos İnstagram saat kaçta düzelece, açılacak? İnstagram ne zaman normale dönecek?

İnstagram ne zaman açılacak? Sorusu, gündemde yerini alıyor. Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram’a erişim engeli getirilmesi, birçok kullanıcı tarafından tepki ile karşılandı. Karar, katalog suçlar kapsamında birden fazla içerikle ilgili ihlal tespiti nedeniyle verildi. Peki, İnstagram ne zaman açılacak? 24 Ağustos İnstagram saat kaçta düzelece, açılacak? İnstagram ne zaman normale dönecek?

Haberin Devamı

İNSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK?

Bakan Abdülkadir Uraloğlu, platformun yasal düzenlemelere ve toplumsal hassasiyetlere uygun hareket etmesi durumunda yasağın kaldırıldığını açıkladı. Buna göre İnstagram erişim yasağı kaldırıldı.

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünya çapında en çok tercih edilen platform Instagram'da, Downdetector'e göre herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Buna göre 24 Ağustos İnstagram’da sorun yaşamakta olan kullanıcıların sorunları, cihazdan veya internetten kaynaklı olabilir.

24 AĞUSTOS İNSTAGRAM’DA SORUN MU VAR, NEDEN AÇILMIYOR?

Bugün bazı sosyal medya uygulamalarında yavaşlama ve DM sorunu yaşamaya başlandı. Milyonlarca kullanıcı ise konu hakkında bilgi edinmek için araştırma yapıyor. Downdetector'de yer almakta olan verilere göre bugün İnstagram üzerinde herhangi bir sorun, çökme, beyaz ekran, sunucu hatası gerçekleşmedi.

Haberin Devamı