Gündemİnstagram yasağı kalkıyor mu? Son dakika Temsilciler ile Bakan Uraloğlu görüşüyor, işte çıkan karar!

İnstagram yasağı kalkıyor mu? Son dakika Temsilciler ile Bakan Uraloğlu görüşüyor, işte çıkan karar!

Paylaş
İnstagram yasağı kalkıyor mu? Son dakika Temsilciler ile Bakan Uraloğlu görüşüyor, işte çıkan karar!

Bir süredir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirilmesi nedeniyle İnstagram yasağı kalkıyor mu? Merak ediliyordu. Abdülkadir Uraloğlu ile İnstagram temsilcileri görüşüyor. Peki, İnstagram yasağı kalkıyor mu, son dakika!

İnstagram yasağı kalkıyor mu? Sorusu, bugün 13:00’da gerçekleştirilecek olan görüşmeye dair araştırılıyor. Yapılan görüşmeden çıkacak olan karar, vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen yasak hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Peki, İnstagram yasağı kalkıyor mu, son dakika!

Haberin Devamı

İNSTAGRAM YASAĞI KALKIYOR MU?

Abdülkadir Uraloğlu ile İnstagram temsilcileri arasında gerçekleştirilmekte olan görüşmenin kararı henüz netlik kazanmış değil. Bu nedenle İnstagram yasağının son durumu bilinmemektedir. Bu nedenle İnstagram yasağı, yapılacak olan yeni bir açıklamaya kadar devam edecektir. Buna göre İnstagram’a erişim kısıtlanacak ve kullanıcılar İnstagram erişiminde sorun yaşayacaklar.

İnstagram yasağı kalkıyor mu Son dakika Temsilciler ile Bakan Uraloğlu görüşüyor, işte çıkan karar

İNSTAGRAM YASAĞI SON DAKİKA

Instagram yasağı henüz kaldırılmamıştır. Bakan Abdülkadir Uraloğlu, platformun yasal düzenlemelere ve toplumsal hassasiyetlere uygun hareket etmesi durumunda yasağın kaldırılacağını belirtmiştir. Şu an için erişim kısıtlaması devam etmektedir.